Video s legendarnim Tonijem, najvećom facom hrvatskih televizija

PRVA emisija showa Wipeout gledatelje je nasmijala do suza. Osim po tjelesnoj težini Toni Draženović istaknuo se i učestalim gafovima. Simpatični 20-godišnjak trenutno živi u selu Brebrovac kraj Jastrebarskog, a na show se prijavio svojevoljno. "Iskreno, prijavio sam se tek toliko da mi guzica vidi puta, odnosno Argentinu. Znao sam da neću pobijediti jer su se prijavili svi oni koji su atletski građeni. Tko ne bi otišao, s obzirom da je džabe", priznaje Toni.

"Meni je najbitnije to što nisam odustao i što sam došao do kraja prvog poligona"

Iako je prešao tek prvi od četiri poligona, Toni otkriva da je zadovoljan svojim sudjelovanjem u novom showu RTL televizije. "Jako sam zadovoljan. Ljudi su me zvali, slali mi poruke i svi kažu da je ispalo jako smiješno. Meni je najbitnije to što nisam odustao i što sam došao do kraja prvog poligona", otkriva skromni 20-godišnjak koji se začudio kada su ga zvali iz RTL-a i pozvali na audiciju.

"Prošao sam na castingu i znao sam zašto. Pitali su me kako će to sve skupa izgledati i odmah sam im rekao da će biti smiješno i da se neću puno truditi", dodaje Toni koji pomalo zamjera organizaciji nekoliko propusta. "Nije sve bilo baš kao što su nam rekli. Recimo, obećali su nam večeru kada dođemo tamo, a nismo je dobili", požalio se Toni.

Osim što, kako i sam kaže, ne radi ništa u životu, Toni voli vrijeme kratiti u prirodi. "Trenutno ne radim ništa. Obično sam negdje u prirodi,  igram nogomet s dečkima i već šest mjeseci tražim posao", rekao nam je simpatični Toni te je za kraj otkrio kako će se možda ponovno prijaviti na neki drugi televizijski show s obzirom da mu se ovaj jako svidio.

A.M.
Foto: RTL

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.