Video: Slavni DJ Godfather oduševio Hrvatice i skoro oženio jednu



PRVI party ove godine u In Baru počeo je gostovanjem slavnog DJ Godfathera iz Detroita. Atmosfera je bila odlična, pregršt lijepih djevojaka provodilo se uz dobru glazbu, a slavni je Dj dao i jedan stvarno otkačen intervju za emisiju Night Live powered by Index.hr koja se emitira i na Live In The Mix TV-u.

DJ Godfather je jedan od vodećih DJ-a u Detroitu koji se bavi glazbom od svoje srednje škole. Sredinom 1990-ih kad je većina DJ-a bila usmjerena prema Europi, Godfather je u suradnji s DJ Assaultom kreirao potpuno novi stil, nazvan Ghetto Tech. Nastupao je diljem svijeta, od Portorika do najglamuroznijih klubova u Londonu i Beču.

DJ Godfather neprestano unapređuje svoj zvuk, producira hip hop grupu "Player Only" te surađuje sa skupinom Ectomorph. Za sebe kaže da izvodi dvije vrste glazbe, Mash Up i Ghetto Tech. Vlasnik je više izdavačkih kuća specijaliziranih za Mashup glazbu. Surađivao je s poznatim izvođačima poput Fatboy Slima, Daft Punka, Kid Rocka i drugima. Njegova produkcija bila je uvrštena i u video igrice poput NBA 2K6 za Playstation.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.