VIDEO Srpska blogerica se izblamirala tražeći dečka i postala hit na društvenim mrežama

Screenshot: YouTube

MNOGIMA nije lako naći srodnu dušu, no danas nam u tome može pomoći i internet. Upravo tako je srpska modna blogerica odlučila naći dečka, a video koji je pritom snimila postao je viralni hit u regiji.

Kaja iz Šapca u 4 i pol minute nabraja što sve želi od svog dečka, a to je zapravo – sve. Vrlo je teško izdvojiti samo neke bisere koje Kaja nabraja, a da se jednostavno ne prepriča cijeli video, no možemo pokušati. "Od dečka očekujem sve! Da imam slike s njim, da izlazim s njim, da imam ljetovanje, da imam zimovanja s njim, da smo non-stop zajedno, da se trudi oko mene, da da mi poklanja pažnju, da mi kupuje svašta...", samo su dio Kajinih prohtjeva.

Osim toga, dečko mora biti iz grada, okolina ili selo ne dolaze u obzir. Granica godine rođenja je precizno postavljena na 1989. jer ne želi klince, ali ni one puno starije od nje.

Nakon što se video proširio zemljama u regiji popraćen negativnim komentarima, blogerica ga je uklonila. No, internet sve pamti, tako da se ubrzo ponovno pojavio na YouTubeu i Facebooku.

Ipak, Kaji je možda i uspjelo naći svog princa. Samo dva dana nakon njene objave pojavio se prvi potencijalni mladoženja koji tvrdi da ima sve što ona traži, uključujući i poklone i adekvatnu higijenu. Možda će ova ljubavna priča imati sretan kraj.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.