VIDEO Talentirani Hrvati napravili remix pjesme Due Lipe i oduševili autora službene verzije

Foto: Press

MLADA Lara Demarin, koja je na sebe pažnju javnosti skrenula zapaženim nastupima u televizijskom showu "The Voice", u suradnji s producentom Mihaelom Blumom predstavlja nešto novo, drugačije, mladenački, a svjetski.

Remix svjetski poznatog hita Due Lipe "Thinking About You" nije nešto što se u radijskim eterima čuje često, a još kada vam sam autor službene verzije, oduševljen obradom, da prava na pjesmu i remix iste, uspjeh je još veći.

Cijelu priču zakuhao je sam Mihael, koji je i najzaslužniji za remix ili, kako je priznala sama Lara, koji je "odlijepio" čim je čuo pjesmu, nakon čega je napravio aranžman. Mladi glazbeni producent Hit Recordsa, Mihael Blum, završio je glazbenu akademiju MPA, a ovo nije prvi remix koji potpisuje.

"Obožavam studijski i produkcijski posao. Volim rad s ljudima, kao i isprobavanje i eksperimentiranje s novim soundovima", istaknuo je Mihael.

Ova glazbena priča "zakotrljala" se slučajno, kada se Lara Demarin našla u studiju s Mihaelom radeći na jednom drugom projektu. ''Ideja je bila napraviti obradu neke strane pjesme, u vlastitom stilu, da se svidi ekipi i prijateljima'', kazala nam je Lara, dodajući kako je rezultat iznenadio sve, jer kako kaže: "Uspjeli smo, nadam se, dašak svjetske produkcije prenijeti u regionalne okvire, ali s nekim našim osobnim, mladenačkim glazbenim potpisom. Želja nam je taj naš stil nastaviti i u budućim pjesmama".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.