VIDEO Taylor Swift iskopirala Severinu?

Screenshot: Youtube

NIJE prvi put da su se u javnosti pojavile usporedbe Severine i Taylor Swift, ali ovaj put su neki Sevkini obožavatelji ustvrdili da je u novom spotu slavna Taylor iskopirala njihovu omiljenu pjevačicu.

U spotu "Look What You Made Me Do" postoje sličnosti s kadrovima iz spota za pjesmu "Silikoni" koju je otpjevala sa srpskom pjevačicom Sajsi.

Osim kadrova iz "Silikona", ukazali su i na gotovo identičnu scenu sa Severine regionalne turneje "Dobrodošao u klub" iz 2013. godine.

Na Youtubeu je osvanuo i uradak na kojem se nalaze sporni kadrovi obje pjevačice, a jedna je obožavateljica u komentaru detaljno iznijela usporedbe.

"Neki dijelovi stvarno liče na pjesmu Silikoni (a i radnja kraja spota je slična), neki isto podsjećaju na dio megauspješne turneje Dobrodošao u klub, a i ona scena kad eksplodira neka kućica liči na Uno momento kad eksplodira auto, a i kad je Taylor u autu ima gotovo istu frizuru i naočale kao Severina u spotu Uno Momento. U jednom spotu sličnosti s tri Severinina", napisala je ona.

Je li ovo samo slučajnost ili se netko iz Taylorinog tima inspirirao Severinom, pogledajte i procijenite sami.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.