VIDEO Tetovirala se na Fidžiju pa ostala u čudu kad je otkrila značenje tetovaže

Screenshot: TikTok

AUSTRALSKA tiktokerica s nizozemskom adresom Amy Dickinson objavila je video u kojem je pokazala tetovažu koju je napravila dok je boravila na Fidžiju pa u suzama zamolila svojih 95 tisuća pratitelja da joj pomognu oko njezine nove tetovaže.

"Nisam znala da Fidžijci mogu biti tako zli jer sada imam tetovažu, a ne znam ni što to znači. Pa može li mi netko reći što imam na tijelu, molim?" upitala je pa okrenula kameru i zajecala: "U redu, ovo je moja tetovaža. Što to uopće znači?"

@amzdicko Replying to @SSChand1291 CAN SOMEONE PLEASE TELL ME WHAT THIS ACTUALLY MEANS??? #fijian #tattoo #whatdoesthismean #translation ♬ original sound - Amy Dickinson | Life & Comedy

Na tetovaži, koja se nalazi na gornjem dijelu bedra, piše "matanivola levu", a pratitelji su joj pomogli da otkrije njezino značenje. 

Značenje tetovaže nasmijalo mnoge

"To znači ‘velika slova’ na fidžijskom jeziku", objasnio joj je jedan tiktoker, dok se drugi nadovezao: "Da, točno je. Zapravo je smiješno jer malim slovima piše ‘velika slova’. Briljantno."

Međutim, u komentarima su se javili i oni koji su otkrili da postoji alternativno značenje ovih riječi te da se mogu interpretirati kao "velika knjiga", odnosno osoba koja ima mnogo priča, što je način da se kaže da je proživjela brojne avanture. 

Neki su se pitali je li njezina tetovaža uopće prava, no u sljedećim je videima objasnila kako je spontana osoba i potvrdila da se uistinu tetovirala te još jednom pokazala tetovažu.

@amzdicko Replying to @delzzzzz1 I just had a spontaneous outburst and it backfired 😭 #fijian #tattoo #translation #tattootranslation ♬ original sound - Amy Dickinson | Life & Comedy
@amzdicko Replying to @PGT3RS2.0 this is not a drill. #fijian #tattoo #translation #tattootranslation #whatdoesthismean ♬ original sound - Amy Dickinson | Life & Comedy

 

Inače, tiktokerica je prošle godine boravila u Hrvatskoj, a u viralnom videu opisala je spoj s muškarcem kojeg je upoznala tijekom odmora te tako prikupila više od 900 tisuća pregleda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.