VIDEO Trčala je uz rijeku pa začula glas Eda Sheerana: "Ej, želiš neku pjesmu?"

Foto: Instagram

Dok je trčala Regent's Canalom u Londonu, jedna djevojka zasigurno nije ni slutila da će joj usput zapjevati Ed Sheeran. Naime, slavni pjevač koji je ovog ljeta održao koncert na zagrebačkom Hipodromu bio je na čamcu zbog snimanja kad je ugledao djevojku kako trči.

Ona ga je brzo primijetila i pozdravila ga, a on je upitao: "Imaš neke želje?" Zamolila ga je da joj otpjeva svoj hit Tenerife Sea, što je Sheeran bez razmišljanja i napravio.

Simpatična snimka osvanula je na njegovom Instagram profilu i prikupila preko dva milijuna lajkova. "Danas sam snimao na kanalu i otpjevao pjesmu na zahtjev. Ako netko zna trkačicu, neka joj javi da bismo rado vidjeli njenu stranu videa", napisao je pjevač uz snimku.

Ljetos nastupao u Zagrebu

Britanski pjevač prvi put je nastupio u Hrvatskoj, na Hipodromu, u sklopu turneje + – = ÷ x (Mathematics) 10. kolovoza. Izašao je na pozornicu u crnoj majici, na kojoj je pisalo Zagreb. "Ovo mi je prvi put u Hrvatskoj. Dobra večer. Subota je, ljeto je, želim da u ponedjeljak dođete na posao bez glasa. Tako da ćemo pjevati dok ne ostanete bez glasa", rekao je glazbenik na početku koncerta.

"Počeo sam svirati kao tinejdžer u praznim pubovima, tek pred pokojim gostom koji sigurno nije došao zbog mene. A onda sam se polako probio s jednom pjesmom i mislio sam da ću biti tek ‘čudo s jednim hitom’. Evo me trinaest godina kasnije, pjevam u Zagrebu pred ovom divnom publikom od 70.000 ljudi", pričao je Ed oduševljenoj publici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.