VIDEO U Americi zapjevala cajku, ovakvu reakciju nije očekivala

Screenshot: TikTok

NATJECATELJICA lanjske sezone talent showa Zvezde Granda Dada Mešaljić posjetila je Ameriku. Iako nije uspjela doći do finala showa, nastavila se baviti glazbom, a zapjeva čak i u slobodno vrijeme.

U floridskom McDonald'su zapjevala je hit Indire Radić Zmaj. Njena iznenadna točka iznenadila je zaposlenice, koje su je počele snimati, a ubrzo su i zaplesale.

"Imala sam nastup na Floridi i ostala sam tu par dana, jednu noć smo svratili u McDonald's i prijatelj je iz zezancije radnici rekao da sam ja pjevačica, onda je ona rekla ako nešto otpjevaš, dobit ćeš džaba hranu. Sa zadovoljstvom sam prihvatila tu opciju, otpjevala meni najdražu pjesmu, dobila džaba hranu i to je to. Divno iskustvo", ispričala je Dada za Index.

Pjesma Zmaj inače krije veoma potresnu priču. Govori o mladiću i djevojci koji su se zavoljeli u srednjoj školi, a nakon deset godina veze zakazali su svadbu.

Djevojka je tada doznala da ima rak gušterače u poodmakloj fazi, a vjenčanje je otkazano. Dečku je u bolnici napisala pismo i zamolila ga da ga pročita kad ona umre.

On je te iste večeri otvorio pismo, a ujutro je doznao da je ona umrla. Nakon što je 15 godina čuvao pismo, odlučio ga je prodati Marini Tucaković. Ona ga je preobličila u pjesmu koju je namijenila Ceci Ražnatović, no na kraju ju je otpjevala Indira Radić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.