Video: U backstageu HTZ-a pljuštale suze, svi se tresu zbog Tonijevog koncerta

CIJELI žiri i brojni kandidati bili su iznenađeni Nikolininim ispadanjem iz showa Hrvatska traži zvijezdu dok je mnogima glavna favoritkinja očekivala ispadanje "jer joj nije dan". Zbog Carle i njezinog nastupa unatoč bolesti zbog koje je izuzetno slabog fizičkog stanja svi su ostali ganuti do suza. Zoki srećom nije ponovno pao u nesvijest tijekom interpretacije Williamsove pjesme "Let Me Entertain You".

> Video: Robbie, sakrij se! Dolazi Zoki!

"Sve je moglo puno bolje i nije mi neki dan. Fizički se ne osjećam najbolje i pjesme mi nisu toliko legle kako sam očekivala. Užasno mi je i zbog Carle jer svi stalno mislimo na nju, koliko joj je loše i nevjerojatno je da je uspjela otpjevati svoj večerašnji repertoar", rekla nam je Nikolina koja je nakon ispadanja kratko komentirala: "Što je tu je. Ne znam kako će se sve dalje razvijati, ali ako ništa neće biti meni je drago što sam bila dio ovog showa jer je sve skupa bilo predivno iskustvo". Nikolininim ispadanjem najviše je bila iznenađena Jelena Radan: "Šokirana sam i iznenađena rezultatom. Poštujem odluku publike ali po meni Nikolina nikako nije trebala izaći već u ovom showu".

Oba koncerta Tonija Cetinskog rasprodana

Oba koncerta Tonija Cetinskog u Areni ovog vikenda su rasprodana, a za oba nastupa odabrao je petero kandidata iz ovog showa koji će mu se u nekoliko pjesama pridružiti na pozornici: Zokija, Nikolinu, Bojana, Barbaru i Mateja kojem je Carla zbog bolesti prepustila svoju pozivnicu. Pored šoka koji je uslijedio zbog odvajanja od Nikoline u daljnjem natjecanju kandidatima koji će nastupiti na koncertu u Areni klecaju koljena.

"Sutra će biti veselo! Naravno da se plašim nastupa, jer to nije klupska snimka već nastup pred 18 tisuća ljudi. Bit će spontano i nemam neke tehnike opuštanja prije nastupa iako su mi nastupi poznata stvar", rekao nam je Zoki na kojeg se nadovezala Nikolina: "Nemam pojma kako će biti i nemam rituale opuštanja i smirivanja. Obično to rješavam deranjem na Zokija što je njemu super, jer mu je urnebesno smiješno kad sam neurotična".

"Najbolje će se snaći Nikolina, Bojan je najviše bojažljiv"

Pitali smo Tonija za kojeg od kandidata misli da će se na koncertu najbolje, a koji najlošije snaći. "Prirodno je da se tresu i to treba priznati, jer je to pokazivanje poštovanja prema publici. Nastup će im biti test da vide jesu li bogom dani publici. Bit će im šok i to normalno je da postoji trema. Mi nismo strojevi. Mislim da će se najbolje snaći Nikolina jer je po meni najstabilnija u glavi dok će se možda najlošije snaći Bojan. Mislim da je najviše bojažljiv i baš iz tog razloga sam ga stavio prvog da se suoči s tremom i vidi je li spreman za ovaj posao".

Napisala: Lana Vukičević
Foto: Borna Čavrag

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.