VIDEO Zagrepčanima smo pokazali stihove Hiljsona Mandele, evo reakcija

Screenshot: TikTok

Zagrepčane smo zamolili da pred našim kamerama pročitaju stihove Hiljsona Mandele. Dok su čitali stihove pjesama Cura s Kvarta i Ankaran, pitali smo ih da nam objasne značenje i kažu sviđa li im se takva glazba.

"Čuo sam više pjesama od njega, slušam ga već duže vrijeme", "Da, apsolutno ga slušam", "Ima dobar delivery, ne idem na koncerte, ali sviđa mi se da muzika ide u dobrom smjeru, da se nešto događa, da nije bezveze", hvalili su mlađi Zagrepčani Mandelu, a neki su nam otkrili i da imaju karte za njegov rasprodani subotnji koncert u Boćarskom domu.

Stariji Zagrepčani su ipak bili nešto zbunjeniji trap stihovima, a kako su oni reagirali, pogledajte u videu.

@index.hr Zagrepčani čitali stihove Hiljsona Mandele #hiljsonmandela #kukus #trap #hrvatskaglazba #indexhr #viraltiktok #foryoupage #fyp #viralvideos ♬ original sound - Index.hr

Tko je Hiljson Mandela?

Ivan Hilje (Zagreb, 15. rujna 1992.), poznatiji pod umjetničkim imenom Hiljson Mandela (ranije stilizirano kao Hilj$on Mandela), hrvatski je traper, tekstopisac i pjevač, ujedno član zagrebačkog sastava KUKU$. Sin je operne pjevačice Diane Hilje.

S dvojicom prijatelja - Ivanom Godinom (poznatiji kao Goca R.I.P) i Mislavom Kljenakom (poznatiji kao Iso Miki) - osnovao je 2013. godine trap grupu KUKU$. Postali su pioniri tog žanra glazbe u Hrvatskoj.

Debitantski samostalni album Mandela Effect snimio je u suradnji s producentom Mihovilom Šoštarićem, poznatijim kao Lockroom, a objavio ga je u svibnju 2022. Album se ubrzo popularizirao zbog viralnih pjesama kao što su Cura s Kvarta, Mbappé, McLaren (snimljena u suradnji sa srpskim traperom Rastom), Neće K***c (s reperom Gršom)...

Godine 2020. osvojio je nagradu Cesaricu za suradnju sa Zsa Zsom za pjesmu Ova ljubav. U rujnu 2022. objavio je suradnju s Miach NLO koja je dobila nominaciju za Cesaricu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.