"Vidite rupu na zidu": Gledatelji otkrili dosad neprimijećenu grešku u Prijateljima

Screenshot: TikTok

Iako je posljednja epizoda serije Prijatelji emitirana prije više od dva desetljeća, obožavatelji diljem svijeta i dalje je prate s velikim entuzijazmom.

Otkriveni su novi propusti

Kako popularnost serije ne jenjava ni nakon toliko godina, otkriveni su neki propusti koji su prethodno prošli nezamijećeno. Jedan takav primjer dolazi iz osme sezone, u epizodi Ona u kojoj Rachel izlazi na spoj. Obožavatelji su uočili da je Courteney Cox, koja igra Monicu, na nekoliko sekundi zamijenjena svojom dvojnicom u sceni snimljenoj u Central Perku.

Nedavno je još jedan gledatelj na internetu podijelio zanimljivo otkriće – ovaj put vezano za rupu u zidu seta. Tiktokerica korisnica Riley zaustavila je prvu epizodu desete sezone Ona nakon što su se Joey i Rachel poljubili, u trenutku kada Joey ulazi u svoj stan i zatvara vrata.

@rileysoley a literal plot hole #friends #friendsthetvshow ♬ original sound - Rilo

"Pogledajte tu veliku rupu na zidu"

Riley je primijetila nešto što je mnogima promaklo. "Volim kad možeš vidjeti da je nešto snimano kamerom koja nije bila namijenjena za široke ekrane. Gledam Prijatelje i pogledajte ovo", rekla je, pokazujući na desnu stranu Joeyjevih vrata. "Pogledajte tu veliku rupu na zidu Joeyjevog i Chandlerovog stana", dodala je.

Ova greška može se primijetiti samo na širokim ekranima. Na videu se jasno vidi velika kvadratna rupa na zidu seta, najvjerojatnije korištena za pozicioniranje opreme tijekom snimanja scena unutar stana.

Obožavatelji su se naravno pitali zašto je rupa uopće ostala u kadru. Ako je Rileyjeva teorija točna, ekipa je vjerojatno pretpostavila da će taj dio biti izrezan prije nego što scena dospije na televiziju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.