Više ne krije novu vezu: Sofia Vergara ponovno snimljena na spoju s uglednim kirurgom

Foto: Profimedia

GLUMICA Sofia Vergara ne skriva da je u njezinom životu novi muškarac. U posljednjih nekoliko tjedana u više je navrata viđena s uglednim ortopedskim kirurgom Justinom Salimanom. Osim na večerama u poznatim restoranima, viđeni su i na izložbama u Los Angelesu.

Sada su snimljeni kako zajedno napuštaju talijanski restoran Giorgio Baldi u Santa Monici u Kaliforniji. Ni Justin ni Sofia tijekom spoja nisu skidali osmijeh s lica i bili su odlično raspoloženi.

"Ona uživa u životu. Djeluje pozitivno i kao da ima puno energije. Sofia je dobro podnijela razvod. To nije bila laka odluka, ali sada joj ide odlično", rekao je nedavno izvor blizak glumici za strane medije. 

Oboje su razvedeni

Justin je ranije bio u braku s glumicom Bree Turner, poznatoj po ulogama u serijama Grimm i The Ugly Truth. Proveli su zajedno deset godina, a razveli su se 2018. Imaju dvoje djece.

Sofia i Joe Manganiello u srpnju ove godine objavili su da se razvode nakon sedam godina braka. 

"Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom svojih života", rekli su u zajedničkoj izjavi za strane medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.