Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić

Foto: Instagram

Hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković vjenčao se s TV voditeljicom Ivom Šarić nakon četiri godine veze, doznaje Gloria. Par se vjenčao na njezin 35. rođendan. 

Dvostruko slavlje je bilo 20. prosinca.

Upoznali se tijekom intervjua

Iva i Bruno svoj privatni život drže podalje od javnosti, no ona je redovito njegova glavna i vjerna navijačica na tribinama. 

Upoznali su se kad ga je ona intervjuirala za emisiju Klub 7. Da su u vezi, otkriveno je u ljeto 2020. godine, nakon godinu dana skrivanja. Naime, Iva je objavila fotografije s proslave svog 32. rođendana, a među uzvanicima bio je i šest godina mlađi nogometaš.

"Najzanimljivije je što oboje imamo svoju verziju tog događaja, pa se često i šalimo na tu temu. No jedno je sigurno, prvi susret bio je sudbonosan", ispričala je Iva kasnije u intervjuu za Story.

Imaju sina Adriana

Par je u travnju 2021. godine dobio sina Adriana. Iva iz prvog braka ima sinove Carlosa i Leona Leku. Bruno i Iva zaručili su se nekoliko mjeseci nakon rođenja sina. 

"Bruno je divan otac. Adrian i on imaju poseban odnos koji samo njih dvojica razumiju. Dok je bio beba, Adrian je bio privrženiji meni, ali što je stariji, više traži tatu", hvalila je partnera Iva.

"Iva i obitelj su mi najveća podrška i motivacija. Dolazim iz sportske obitelji i sport mi je od malih nogu u krvi. Bez toga ne mogu zamisliti svoj život", rekao je Petković za domaće medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.