Vjenčali se kći Kurta Cobaina i sin Tonyja Hawka

Foto: Instagram

KĆI pokojnog pjevača Kurta Cobaina, Frances Bean Cobain, udala se za Rileyja Hawka, sina poznatog skejtera Tonyja Hawka. Riley je, poput svog, oca postao profesionalni skejter. TMZ je objavio da se par vjenčao 7. listopada u Los Angelesu, a dozvolu za vjenčanje dobili su u rujnu.

Na svadbi im je pjevao frontman grupe R.E.M., Michael Stipe, koji je inače njezin krsni kum, a kuma joj je glumica Drew Barrymore.

U vezi su od 2021.

Riley i Frances u vezi su od siječnja 2021. Glasine su započele kada ih je obožavatelj snimio tijekom večere s Rileyjevim roditeljima, Tonyjem i Catherine. 

31-godišnjoj Frances ovo je drugi brak. Za svog prvog supruga, glazbenika Isaiaha Silva, udala se 2014., no razveli se nakon dvije godine braka. 

Podsjetimo, kada je Kurt preminuo 1994. godine, Frances je imala samo godinu i pol, a u medijima je često isticala da ne može prežaliti što je odrasla bez oca. Već kao tinejdžerica Frances se borila s ovisnostima, a 2016. odlučila je otići na odvikavanje. Nakon što se riješila ovisnosti, popravila je odnos sa svojom majkom Courtney Love s kojom godinama nije razgovarala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.