Voditelji britanskog MasterChefa ženama dobacivali proste šale? "Evo male kobasice"

Foto: Profimedia

Gregg Wallace, sudac u britanskom MasterChefu, suočava se s optužbama za neprimjereno ponašanje. Daily Mail piše da je optužen za upućivanje seksualno implicitnih komentara i neukusnih šala ženama. Lisa Faulkner, supruga Gregovog kolege Johna Torodea, ispričala je da sudac na snimanjima često tako priča sa ženama i da joj se to ne da slušati.

Dok je pripremala jelo, Gregg joj je, kaže, dobacivao prostačke viceve. "Pokušavaš se sabrati i misliti na to da imaš još samo 10 minuta, a onda evo opet Gregga sa svojim vicem. Pa ne želim to slušati", prisjetila se 52-godišnja glumica i kuharica, koja je 2010. osvojila Celebrity MasterChef. Wallace je navodno dobacivao neprimjerene komentare i natjecateljicama tijekom snimanja emisije Impossible Celebrities 2018. godine.

Wallace negira optužbe

Gregga se optuživalo i da se hvalio svojim seksualnim životom mlađoj zaposlenici BBC-ja i da je pred njom skinuo majicu. No on je to demantirao, rekavši da nikad ne bi "navalio" na drugu ženu.

"Ovu priču je BBC istražio još 2018. godine. Zaključili su da nisam rekao ništa seksualno. Morat ću ovo opet ponoviti. Nisam rekao ništa seksualno", brani se sada Gregg. "Nitko me prije šest godina nije optužio da se ikome nabacujem. Ovo kažem ponajprije zbog svoje žene Anne. Uvijek sam joj bio vjeran i nikada nisam flertovao u ovih 12 godina otkako se znamo i volimo", dodao je.

Glasnogovornik BBC-ja je poručio da se neprimjereno ponašanje ne tolerira. Inače, Greg Wallace je televizijski voditelj, poduzetnik i pisac. Poznat je po supredstavljanju MasterChefa, Celebrity MasterChefa i MasterChef: Profesionalci na BBC-ju One i BBC-ju Two.

Vodio je emisiju Inside The Factory prije nego što je prošle godine rekao da će se povući kako bi se brinuo o svojem autističnom sinu Sidu, kojeg je dobio sa suprugom Anne.

U sličnim problemima našao se i John

U sličnim problemima našao se i njegov kolega John Torode, koji je u kuharskom segmentu jutarnje emisije This Morning rekao kolegici Cat Deeley: "Evo male kobasice za tebe, draga." Ona se tad okrenula prema kameri i napravila grimasu gađenja. 

"Pobrinite se da dobije otkaz. Žene ne trebaju ovo trpjeti", pisali su ljudi u komentarima.

John Torode je australsko-britanski slavni kuhar i TV voditelj. Preselio se u UK 1990-ih i počeo raditi u restoranima Conran Groupa. Nakon što se prvi put pojavio na televiziji u emisiji This Morning na ITV-u, počeo je predstavljati obnovljeni MasterChef na BBC-ju One 2005. godine. Vodio je dva restorana i napisao nekoliko kuharica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.