U ljubljanskom šoping-centru nastala ludnica zbog Voyagea

Foto: show/F.A. BOBO/PIXSELL

Srpski treper Voyage u Ljubljani je predstavio svoj brend ledenog čaja, a događaj je u jedan trgovački centar privukao mnoštvo djece.

Gomila djece gurala se u prve redove ne bi li uhvatila selfie sa svojim idolom ili makar dobila autogram, a Voyage je sjedio na povišenom, okružen redarima. Djeca su se penjala na reklamne panoe da ga bolje vide, a neki su mu bacali i majice na binu.

Volim Tea ledeni čaj je već neko vrijeme dostupan i u Hrvatskoj, a čim se pojavio, izazvao je velik interes na društvenim mrežama. Dolazi u tetrapaku, neki ga opisuju kao savršenog, dok je drugima - očaj. No, s obzirom na ovakav interes, čini se da će okus čaja biti najmanje bitan za prodaju.

Voyage je balkanska zvijezda generacije Z

Mihajlo Veruović (22), poznatiji pod umjetničkim imenom Voyage, srpski je pjevač, tekstopisac, reper i glumac. Glazbom se počeo baviti 2015. godine, a popularnost je stekao četiri godine kasnije, kada je izbacio pjesmu sa svojom tadašnjom djevojkom Breskvicom, pravog imena Anđela Ignjatović.

Dosad je objavio mnogo pjesama koje su vrlo brzo postale hitovi među mlađom generacijom, a među njima su Bella Hadid, Balkan, Tango, La La La... Pozornost je nedavno privukao duetom sa svojim donedavnim "protivnikom" Bakom Prasetom. Spot za pjesmu VVS snimali su na Pagu, gdje su tijekom boravka opljačkani.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.