Vozni park nogometaša: Neki moć dokazuju luksuznim autima, dok drugi voze - traktor

Foto: Instagram

MILIJUNSKE zarade nekim nogometašima ne znače ništa. I dok neki jedva čekaju pokazati svoju moć skupim automobilom koji ima što više konja, dok su neki od njih sasvim normalni. Tako je srca obožavatelja osvojio nogometaš Manchester Cityja Jesus Navas koji vozi sasvim prosječan auto Nissan Micru (koja košta oko 80 tisuća kuna), iako samo tjedno zaradi oko 900 tisuća kuna.

Nedavno su nove aute dobili i naši nogometaši koji grade nogometnu karijeru u Real Madridu. Tako su Luka Modrić i Mateo Kovačić odabrali snažni model SUV-a, Audi Q7 3.0 TDI 272 cv, koji stoji oko 700.000 kuna.

A što voze ostali? Pa trendovi i želje se razliku.

Tako nogometaš Yaya Toure koji igra u Manchester Cityju isto bira sportski SUV model, ali od Range Rovera kojeg priželjkuju i mnogi drugi nogometaši. Cijena mu je oko 600 tisuća kuna.

Cristiano Ronaldo jedan je od najvećih šminkera među nogometašima, a njegov vozni park vrijedi nekoliko milijuna.

Lamborghini Aventador, Koenigsegg CCX, Ferrari 599 GTO, Rolls Royce Phantom Drophead Coupe i Aston Martin DB9 samo su neki od automobila kojima Ronaldo raspolaže. A ima i privatni avion.

S druge pak strane Theo Walcott koji igra u Arsenalu vozi Alfu Romeo. Cijena nove košta od 150 do 200 tisuća kuna, ovisi o seriji i opremi.


Za sportskim autima pak nije lud engleski nogometaš Gareth Barry koji trenutno igra za Everton. On vozi sasvim prosječnu Škodu čija je cijena oko 100 tisuća kuna. On je odrastao u radničkoj obitelji, a još je i kao mladić radio i pomagao mami oko kućanskih poslova.

Zato je sve simpatije pokupio njemački nogometaš Per Mertesacker koji igra u Arsenalu. On ne vozi luksuzne aute, pa ni one sasvim prosječne. Njemu je najdraži njegov traktor, piše Mirror. Ali i oni imaju svoju cijenu, pa se mogu naći oni od 100 tisuća kuna i skuplji. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.