Vratio se Plesnjak na Zrinjevcu

Foto: I. Nobilo

U Zagrebu je od 26. srpnja do 24. kolovoza organiziran Plesnjak na Zrinjevcu. Tijekom tih večeri posjetitelji imaju priliku družiti se uz ples i glazbu te naučiti pokoji novi plesni korak.

Program je 26. srpnja otvorio The Sway Band. Nakon jivea, discofoxa i bluesa, jučer su posjetitelji plesali bečki valcer, a kasnije je svirala grupa Groovy Cakes.

 

Građani mogu uvježbati nove plesne korake

Tijekom kolovoza posjetitelji će još otplesati quickstep, foxtrot, cha cha cha, tango, engleski valcer i još jednom jive.

"Drago nam je da možemo ponovo ponuditi ovaj jedinstveni događaj Zagrepčanima i posjetiteljima grada. Plesnjak na Zrinjevcu nije samo prilika za uživanje u glazbi i plesu, već i za druženje i stvaranje lijepih uspomena na jednoj od najljepših zagrebačkih lokacija.

Svi su dobrodošli - od početnika do iskusnih plesača, a za one koji žele uvježbati neke nove korake, pripremili smo od 18 sati plesne radionice plesnog studija Nicolas. Pozivamo sve da nam se pridruže i uživaju u plesnim ljetnim večerima na Zrinjevcu", rekla je direktorica TZGZ-a Martina Bienenfeld.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.