Vučićeva zastupnica ponovo postala hit na društvenim mrežama: "Položila sam seminar"

Foto: X

STAŠA Stojanović, zastupnica iz stranke Aleksandra Vučića, ponovo je postala viralni hit. Pohvalila se na X-u (bivšem Twitteru) fotkama sa seminara iz Kine na kojem su teme bile energetika, gospodarstvo i infrastruktura. "Velika je privilegija biti među najboljima", poručila je.

Međutim, mnogima je zapelo za oko da je napisala kako je "položila seminar". "Seminar se pohađa, ispit se polaže", "S kojom ste ocjenom položili, kćeri draga?", "Sirota. Da nije u sekti, ne bi ni Beograda vidjela", "Gdje idu naše pare...", sprdaju se ljudi u komentarima.

Objašnjavala kako funkcionira kružni tok

Inače, Stojanović je nedavno također bila viralna zbog svog govora o turbo kružnom toku u Skupštini Srbije. Naime, Novi Sad je dobio novi kružni tok pa je zastupnica SNS-a iskoristila to kao primjer da "državna politika brine za narod, što se najbolje ističe kroz lokalnu politiku". 

"Pred samim raskrižjem, ali i u samom kružnom toku, signalizacija pokazuje kojom trakom se krećemo te do ulaska u kružni tok, kao i do izlaska iz njega, idemo tom trakom. To je zaista jedna velika olakšavajuća okolnost, pogotovo za sve nove vozače, vozače početnike koji se jako boje ulaska u kružni tok", objasnila je Stojanović.

Nakon njenog obraćanja riječ je dobio zastupnik Stranke slobode i pravde Đorđe Đorđić koji se nije mogao suzdržati od smijeha. Toliko se smijao da su se nakon njega počeli smijati i drugi. Inače, tema ove sjednice nisu bili kružni tokovi, već smjena jednog od ministara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.