Vuco "u rukavicama" izbačen s Dore

Po kuloarima se pričalo kako će državna televizija, zbog nasilništva prema supruzi na Valentinovo, Vuci otkazati nastup na Dori, što bi značilo da se u subotu neće pojaviti u emisiji "Ususret Dori", kako je ranije dogovoreno.

U slučaju diskvalifikacije HTV mora pronaći zamjenskog izvođača za pjesmu "Zbog tebe" (kao što je bio slučaj s Claudijom i Goranom Karanom), a otvarala se i mogućnost da na red dođe jedna od rezervnih skladbi, odabranih upravo za ovakve situacije.

Prije nekoliko dana i Nova TV je otkazala Vucin nastup u humorističnoj emisiji "Nad lipom 35", što dokazuje da, iako mu još nije dokazana krivica, Vucino navodno nasilništvo već doživljava osudu javnosti.

Čelnici Zabavnog programa već nekoliko dana "sastanče" o spomenutoj temi i, obzirom na tromost sudstva, nemaju vremena čekati odluku Državnog odvjetništva. U "vaganju" što je prihvatljivije u ovom trenutku - pustiti Vucu da pjeva i ne zamarati se zamjenama u zadnji tren, ili pak osuditi njegove postupke diskvalifikacijom, makar i pod cijenu da na Dori nastupi izvođač manje, Zabavni program HTV-a je odabrao treće, solomonsko rješenje.

D.K., Z.A.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.