West slao supruzi poruke o njenoj mami? "Želio je odnose s njom dok ih Bianca gleda"

Foto: Profimedia/EPA

Kayne West rekao je Bianci Censori da želi imati seksualni odnos s njezinom majkom dok ih ona gleda, navela je reperova bivša asistentica Lauren Pisciotta u tužbi, prenosi Daily Mail. Navodno je Lauren poslao screenshot razgovora s Biancom u kojem je jedna od poruka glasila: "Želim jebati tvoju majku prije nego što ode."

Bianca je u to vrijeme bila u SAD-u, a njezina majka je iz Australije došla u posjet u Los Angeles. Pisciotta tvrdi da je Bianca odgovorila Westu na njegovu poruku. Napisala mu je da je njezina majka udana. Pisciotta je navela i da je West često govorio kako priželjkuje imati odnos s majkom jedne od svojih zaposlenica, a da pritom zaposlenica to promatra.

Alexandra Censori

Lauren Pisciotta optužila Westa za silovanje

Lauren Pisciotta ranije je tužila repera za seksualno uznemiravanje i nezakonit otkaz, a onda je izmijenila tužbu te dodala da ju je drogirao i silovao. U tužbi, koju je Rolling Stone dobio na uvid, Pisciotta tvrdi da je bila pozvana na sesiju u studiju koji je vodio Sean Combs, poznatiji kao Diddy. Protiv njega pak u ovom dokumentu nema optužbi za nedjela. Nije naveden datum događaja.

>>Kanyeova bivša asistentica tvrdi da ju je on drogirao i silovao u Diddyjevom studiju

Tek godinama kasnije Pisciotta je rekla da je saznala da je bila seksualno napadnuta. West je otkrio da su se "spetljali" u studiju, zbog čega je ona shvatila da je bila drogirana i seksualno napadnuta.

Kad je rekla Westu da se ne sjeća ničega te noći osim početka, kad su sjeli na kauč u sobi punoj ljudi te uzeli gutljaj pića koje je on natočio, Lauren tvrdi da se West nasmijao i rekao: "Žene vole reći da se ne sjećaju." Kanye još nije komentirao nove optužbe.

Kanye i Bianca pred razvodom?

Podsjećamo, TMZ je ranije objavio da su Kanye West i Bianca Censori pred razvodom. Američki tabloid piše da su se Kanye i Bianca posvađali i razdvojili prije nekoliko tjedana te da su o tome obavijestili najbliže ljude. No onda je došlo do iznenađujućeg obrata - par je uslikan zajedno u Tokiju. Roditelji Biance Censori zbog toga su bili razočarani. 

Naime, oni su se ponadali da je njihova kći zaista prekinula vezu s reperom te se sada "osjećaju prevareno", tvrdi izvor blizak obitelji za Daily Mail. "Njezini roditelji su šokirani onim što vide. Osjećaju se prevareno jer im je Bianca rekla da je spremna ostaviti Westa", objasnio je izvor te dodao: "Ne razumiju što se događa. Uvjereni su da ju on kontrolira."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.