Wright kod Piersa Morgana rekla da je Jay-Z gori od Diddyja, voditelj se sad ispričao

Screenshot: YouTube

Jaguar Wright je u emisiji Piersa Morgana govorila o Diddyju te iznijela brojne optužbe na račun Jay-Z-ja i Beyonce. Iako Morganova emisija "nije cenzurirana", sad se ipak morao ispričati zbog svega što je Jaguar rekla tijekom razgovora s njim. 

Naime, odvjetnici Beyonce i Jay-Z-ja kontaktirali su voditelja i rekli da su izjave Jaguar Wright potpuno lažne.

"Jaguar Wright iznijela je nekoliko ozbiljnih optužbi o Jay-Z-ju i Beyonce tijekom intervjua. Kao što sam tada rekao, oni nisu bili prisutni da odgovore na to ili da se brane. Sada jesu. Njihov odvjetnici su nas kontaktirali kako bi rekli da su te tvrdnje potpuno lažne i da nemaju nikakvu činjeničnu osnovu", kazao je Piers.

Morgan je još jednom naglasio da svoje intervjue ne uređuje i ne cenzurira, ali da sada to mora učiniti zbog pravnog zahtjeva, odnosno zato što bi mogao dobiti tužbu.

"I za nas postoje zakonska ograničenja. Ispričavamo se Jay-Z-ju i Beyonce", dodao je.

"Jay-Z je gori od Diddyja"

Dok je raspravljala o Diddyju, Wright je rekla: "Četiri godine sam vrištala ne samo da je Diddy već da su Diddy i Jay-Z čudovišta." Tvrdi da je Beyoncein suprug čak i "gori od Diddyja".

Upitana što misli o tome što se Jay-Z, pravog imena Shawn Carter, ne oglašava nakon Diddyjeve tužbe, rekla je: "Tako on radi. Pali vatru svuda, tjera sve uključene da nose vodu dok se on šulja bez odgovora. Sada se to mijenja, Shawn. Moraš odgovoriti. Nemaš izbora."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.