X-om se širi video iz Pariza: Kidman grubo odgurnula Salmu Hayek dok su se fotkale

Screenshot: TikTok/X

Internetom se proširila snimka neugodnog trenutka koji se dogodio između Nicole Kidman i Salme Hayek na ovogodišnjem Tjednu mode u Parizu. Pozirale su nakon modne revije brenda Balenciaga koja se održala u sklopu događaja. 

Fotografirale su se s pjevačicom Katy Perry, a Salma je u jednom trenutku pokušala okrenuti Nicole prema fotografima. Međutim, Kidman je grubo uhvatila njezinu ruku, odgurnula je i okrenula leđa fotografima. Potom je Nicole izmijenila nekoliko riječi s Katy i otišla.

"Nicole sigurno nije vidjela prst ispred sebe s tim naočalama, ali 'ne diraj me' je bilo sasvim nepotrebno", "Salmi je bilo baš nelagodno", "Baš nepotrebno, nije joj treba odgurnuti ruku", "Baš napet trenutak", pisali su ljudi u komentarima ispod snimke koja je objavljena na X-u. Neki su dodali da se može vidjeti da postoje tenzije između glumica.

Nicole Kidman nedavno preminula majka

Nicole je dolazak na reviju u Pariz bio prvi javni izlazak nakon smrti majke. Glumica je u trenutku kad je primila tužnu vijest boravila u Veneciji, a onda je hitno otputovala u Australiju. 

Kidman je bila vrlo bliska sa svojom majkom, koja je imala zdravstvenih problema, a glumica je preuzela brigu o njoj. 

"Mogu gledati svijet, jer smo bliske, očima 81-godišnje žene. Ona je vrlo izravna i vrlo iskrena i tako dobivam pristup svijetu kroz njezine oči, oči moje majke, dakle dio mene u skoro 80.", izjavila je glumica u intervjuu prije dvije godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.