Youtuberica otkrila najneprivlačniji hobi kod muškarca, izazvala je žestoke reakcije

Foto: Press/Instagram

Influencerica i youtuberica Liz Wheeler nedavno je izazvala žestoke reakcije korisnika društvenih mreža. Naime, objavila je grafikon koji je prikazivao koji su to hobiji koji zanimaju muškarce, a žene ih smatraju odbojnima i neprivlačnima. Podatci prikazani u grafikonu nisu temeljeni na stvarnoj studiji, već je to samo nečije mišljenje, s kojim se Liz u potpunosti složila. 

Ovo su hobiji koji su bili navedeni

Navedeni hobiji, poredani od najmanje privlačnog, bili su: igranje videoigara, skupljanje figurica, izvođenje mađioničarskih trikova, online zezanje drugih ljudi, kockanje, izrađivanje maketa željeznice i vlakova, bavljenje prepariranjem, skupljanje stripova i promatranje ptica. 

Podijelila je prikaz grafikona i napisala: "Ovo je 100% točno. Muškarci koji igraju igrice nisu privlačni. Čudno je da toliko puno muškaraca to uopće ne shvaća." U jednom od komentara napisala je da shvaća da je ovo šala, ali da i dalje ostaje pri svom mišljenju. "Ne govorim ovdje o igranju Pac-Mana ili Tetrisa ili neke arkadne igre s vremena na vrijeme", objasnila je da misli na višesatno igranje igrica. 

"Žene samo kukaju kako muškarac mora biti savršen"

Nije bilo potrebno puno vremena da njezini pratitelji reagiraju. "Meni je to sasvim u redu. Radije ćemo igrati igrice, nego imati posla s vama modernim ženama", odmah joj je odgovorio jedan pratitelj. "Ne marimo za tvoj popis i tvoje mišljenje", "Čudno je da toliko djevojaka ne shvaća da muškarce nije briga što ti misliš. Žene kukaju što su same, ali samo se žale kako muškarac mora biti savršen", nizali su se komentari.

"Postoji gomila stvari kojima su žene opsjednute, a muškarcima vjerojatno nisu privlačne", napisao je jedan muškarac te dodao da mu napamet padaju Taylor Swift i astrologija. 

Kasnije se influencerica snimala uživo te nastavila svoju priču o ovoj temi. "Pogodilo ih je ovo, zato što je djelomično istinito", rekla je. "Ovo nije trebala biti uvreda nikome. Čak i ako volite igrice, ne biste ih trebali cijeli dan igrati. Tu je problem", nastavila je objašnjavati svoje mišljenje. 

Bilo je i žena koje se nisu složile s Liz

Bilo je i žena koje se nisu složile s njom. "Volim igrati igrice. Nema ništa loše u njima ili u bilo kojem hobiju u zdravim dozama, pogotovo ako ih možete igrati s cijelom obitelji", napisala je jedna korisnica X-a. "Ja bih više voljela muškarca kraj sebe koji će igrati igrice u toplini našeg doma, nego da se opija po kafićima", nadovezala se jedna djevojka. 

Za vas smo napravili anketu jer želimo čuti vaše mišljenje. U komentarima napišite koji hobi vi smatrate neprivlačnim kod suprotnog spola. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.