Za doček Nove godine u Vukovaru nastupaju Tomislav Bralić i klapa Intrade

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Tomislav Bralić i klapa Intrade zabavljat će Vukovarce i njihove goste na ispraćaju stare i dočeku nove 2025. godine na Trgu Republike Hrvatske, izvijestili su u srijedu iz Grada Vukovara.

Navode kako klapa Intrade dugi niz godina puni koncertne prostore diljem Hrvatske, od stadiona do arena, te će novogodišnji koncert na središnjem vukovarskom gradskom trgu biti izvrsna prilika da građani Vukovara, ali i brojni posjetitelji, zapjevaju njihove bezvremenske hitove koji su obilježili niz naraštaja.

Također najavljuju i bogatu gastronomsku ponudu te popratni program kako bi građani u što veselijem raspoloženju dočekali 2025. godinu.

U Zagrebu bogat glazbeni program za doček

Grad Zagreb pripremio je bogat program za sve generacije za doček nove 2025. godine. U novu godinu Zagrepčane i njihove goste uvest će najveće zvijezde hrvatske glazbene scene.

"S ponosom objavljujemo da će na dočeku Nove godine u Zagrebu nastupiti sjajni mladi izvođači: Miach, Grše, Hiljson Mandela i pobjednik publike ovogodišnjeg Eurosonga Baby Lasagna, ali i bezvremenska diva hrvatske estrade Josipa Lisac", najavio je Tomislav Tomašević, gradonačelnik Grada Zagreba.

Zucchero i Cetinski na dočeku u Dubrovniku

Na dočeku Nove godine u Dubrovniku pjevaju talijanska rock ikona i svjetska glazbena zvijezda Zucchero i domaći glazbenik Tony Cetinski. Tony Cetinski će biti plaćen iz proračuna Grada, a cijena je 60 tisuća eura, rekao je gradonačelnik Mato Franković, a što se tiče Zucchera, s obzirom na visoku cijenu, cjelokupni trošak koji iznosi 300 tisuća eura pokrili su sponzori.

Let 3 u Rijeci

U programu dočeka Nove godine u Rijeci, koji se održava u organizaciji Grada Rijeke, na Korzu će nastupiti Neno Belan s Fiumensima i Let 3.

"Iznimno mi je drago što ćemo u Rijeci najluđu noć u godini provesti uz ovako atraktivne glazbene snage. Vjerujem da će Neno Belan i Fiumensi, kao i jedinstveni Let 3, raspjevati i rasplesati riječki Korzo, Riječanke, Riječane i sve one koji Novu godinu odluče dočekati u našem gradu. Veselim se unaprijed i pozivam sve da dođu, da napunimo Korzo i da zajedno, u veselju, ispratimo staru i uđemo u novu, 2025. godinu", izjavio je gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.