Zaboravite na Brada Pitta, gen Z je luda za muškarcima koji izgledaju kao - glodavci

Foto: EPA/Profimedia

Generacija Z već je neko vrijeme luda za muškarcima s "neobičnim karakteristikama", odnosno s licima koja nisu klasično lijepa, ali su po nečemu posebna. Tako se razvio novi trend - rodent boyfriends, odnosno "muškarci glodavci".

Muškarci koji izgledom spadaju u tip glodavca imaju nekonvencionalno privlačne crte lica, uglavnom razbarušenu kosu, a mišići uglavnom nisu nešto zbog čega će se ljudi za njima okretati. Najnoviji trend odnosi se na to da dečki koje ranije mnogi ne bi pogledali sada mame uzdahe brojnih obožavatelja i obožavateljica. A sve to zbog njihovog "zločestog" izgleda. 

@screenshothq ♬ original sound - SCREENSHOT

Izgled nije jedino što se kod ovih frajera cijeni. Bitno je i ono što je ispod površine. Mnogi ove muškarce poštuju zbog ljubavi, odanosti i privrženosti, za koju na prvi pogled ne bi rekli da je tako izražena. Dakle, opasan izgled spojen s dobrotom i ljubavi danas je mnogi traže kod muškaraca. 

Kako je sve počelo?

Sve je započelo kada je netko na Twitteru kolege iz Challengersa O'Connora i Faista usporedio s poznatim animiranim miševima - Roddyjem i Stuartom malim. No tom su filmu gledatelji vidjeli Mikea Faista i Josha O'Connora u sasvim novom, seksi svjetlu. Mike i Josh hvaljeni su zbog nekonvencionalno zgodnog izgleda i prodornih pogleda. 

Osim toga, brendovi su počeli unajmljivati nestandardne muške modele. Početkom godine cijeli je svijet pričao o reklami Calvina Kleina čiji je model bio Jeremy Allen White.

Dakle, zaboravite na Brada Pitta. Ovo su frajeri koji su trenutno in:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.