Zagrepčani pogađali domaće filmove na temelju jedne scene: "Mozak mi je stao"

Foto: Index

POKAZIVALI smo Zagrepčanima scene iz domaćih filmova na temelju kojih su trebali pogoditi o kojem je filmu riječ. 

Scene koje smo ih pokazali bili su iz filmova Vlak u snijegu, Kako je počeo rat na mom otoku, Tko pjeva zlo ne misli, serije Jelenko te animiranih filmova Čarobnjakov šešir i Šegrt Hlapić. 

Djevojka je pogodila Vlak u snijegu i Tko pjeva zlo ne misli, ali Kako je počeo rat na mom otoku i Čarobnjakov šešir nije. "Mozak mi je stao", rekla je.

Hlapića i Jelenka je pogodila uz veliku pomoć. "Jelenko mi je najdraži, odrasla sam na tome. Bilo je slatko to gledati, djeca se igraju u šumi, a to se danas ne vidi baš često", rekla je.

@index.hr "Iz kojeg hrvatskog filma je ova scena? To ne znam" #index #film #scena #croatia #fyp #foryoupag #foryourpage #viralvideo ♬ original sound - Index.hr

Neki su pogodili sve

Muškarac je pogodio sve osim Čarobnjakovog šešira i Jelenka. "Najdraži mi je film Tko pjeva zlo ne misli. Drag mi je. Iz Zagreba sam, dobra je glazba i glumci su savršeni", rekao je.

@index.hr "Iz kojeg hrvatskog filma je ova scena? Ne znam ovaj" #index #film #croatia #hrvatskifilm #fyp #foryoupage #foryourpage #viralvideo ♬ original sound - Index.hr

Dvoje mladih malo se zbunilo, ali su naposljetku pogodili sve. "Vlak u snijegu mi je najdraži jer pokazuje zajedništvo", rekla je djevojka, dok se mladić nadovezao: "Sjećam se da sam Čarobnjakov šešir gledao dosta kao mali."

@index.hr "Iz kojeg hrvatskog filma je ova scena? O Bože, ne mogu se sjetiti" #index #film #croatia #hrvatskifilm #fyp #foryoupagе #foryourpage #viralvideo ♬ original sound - Index.hr

Već smo ovu igru zaigrali s dvojicom prolaznika, a kako su oni prošli pogledajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.