Zagrepčanka dobila na lotu dva puta - na istom mjestu, kod iste prodavačice

Prodavačica Ivana Foto: Press

Niz velikih dobitaka u igrama Sve ili Ništa i Eurojackpotu obilježio je protekli tjedan. Prošli petak osvojen je Eurojackpot, u kojem su igrači iz Norveške i Švedske dobili po 21.343.939,10 eura, a sretan igrač iz Zadra osvojio je dobitak 5 u iznosu od 69.324,70 eura.

Sve popularnija igra Sve ili Ništa, u kojoj su ostvarena čak 23 Jackpot dobitka ove godine, nastavlja donositi igračima Hrvatske Lutrije sjajne nagrade. Čak tri Jackpot dobitka u iznosu od 80.000,00 eura osvojena su u proteklom tjednu na otoku Braču, u Zagrebu te preko interneta.

Ista dobitnica dva puta osvojila na istom mjestu, kod iste prodavačice

Prodajno mjesto Hrvatske Lutrije na Rudeškoj cesti 172 iznimno je po tome što je na njemu jedna dobitnica čak dva puta uplatila svoj sretni listić kod iste prodavačice i tako osvojila Jackpot. "Prošle godine, 23. lipnja je kod mene ista dobitnica osvojila Jackpot, baš kao i ove godine, 23. srpnja. Šanse da se to dogodi nisu velike, no ipak se baš ovdje dogodilo. Meni je zbog nje iznimno drago, a dogovorile smo se da se iduće godine vidimo u kolovozu!" izjavila je sretna prodavačica Ivana s prodajnog mjesta Hrvatske Lutrije na Rudeškoj cesti.

Podsjećamo kako se u igri Sve ili Ništa u svakom kolu izvlači 11 brojeva od 22, a Jackpot se osvaja u slučaju da pogodite svih jedanaest brojeva, ali i kad promašite svih jedanaest brojeva. Izvlačenje igre Sve ili Ništa održava se svaki dan u 19 sati, a Jackpot iznosi 80.000,00 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.