Zaigrali smo Kiss, marry, kill s prolaznicima u Zagrebu. Ponudili smo im - političare

Video: Index

S PROLAZNICIMA u centru Zagreba zaigrali smo igru Kiss, marry, kill - političko izdanje. Curama smo ponudili imena - Andrej Plenković, Gordan Jandroković i Zoran Milanović, a dečkima - Kolinda Grabar Kitarović, Sandra Benčić i Katarina Peović.

Morali su objasniti koga bi poljubili, s kim bi se vjenčali, a koga ne bi odabrali ni za jedno od to dvoje.

Milanović najbolje prošao

Od muških političara, Milanović je najbolje prošao, prolaznici su ga najčešće birali za opcije "kiss" i "marry", dok je Jandroković najčešće bio na udaru. Bilo je i onih koji su zaključili da im tu nitko nije za opcije "kiss" i "marry". "Nitko tu nije moj tip", "Ma svi su za kill", govorile su nam prolaznice.

Pogledajte kako su prošli političari.

@index.hr Kiss-Marry-Kill: Plenković, Jandroković, Milanović? 😄 #indexhr #kissmarrykill #plenkovic #jandrokovic #milanovic #zagreb #game #igra #hrvatska #foryou #fyp #foryoupage ♬ original sound - Index.hr

"Ja ne znam te ljude"

Dečki su imali problema s prepoznavanjem ponuđenih političarki. "Ja ne znam te ljude, sorry", "Znam za Kolindu, ali ovo drugo uopće nisam skužio", "Ovo je hardcore", govorili su nam zbunjeno. "Samo da mi vidimo kako te osobe izgledaju pa ćemo vam bolje znati reći", našalila su se dva prijatelja.

Pogledajte kako su prošle političarke.

@index.hr Kiss-Marry-Kill: Kolinda, Benčić, Peović? 😄 #kolinda #bencic #peovic #kissmarrykill #zagreb #game #igra #indexhr #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - Index.hr

Inače, za one manje upoznate - "Kiss, marry, kill" popularna je američka igra u kojoj igrači zamišljaju potencijalne romantične scenarije sa zadanim osobama. "Kill" u ovom slučaju, naravno, ne znači doslovno "kill", već znači da igrač s nekom osobom ne bi mogao biti u romantičnom odnosu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.