Zaljubljena Ivana Kovač: Vjerujem u ljubav, ali ne i u papir

OTKAD je napustila skupinu Magazin, Ivana Kovač počela je nizati same uspjehe. Kćer legendarnog Miše Kovača zaplivala je solo vodama, a rezultati su i više nego odlični - prva nagradu publike i nagrada žirija na Šibenskoj šansoni te drugo mjesto na Ohridskom festivalu. "Jako sam zadovoljna iako nisam pobijedila jer je to bio internacionalni festival na kojemu su nastupile Grčka, Slovenija, Bugarska, Crna Gora, Srbija i Makedonija. O meni nisu znali ništa, već je presudila pjesma i izvedba", kazala nam je simpatična Ivana koja ovih dana ulazi u studio gdje će snimati svoj prvi singl nevezan uz neki festival.

"To je nešto što sam već odavno trebala napraviti, ali Bogu hvala na lijenosti"

"S albumom se neću žuriti već ću izbacivati singl po singl, a pjesme će raditi Dušan Šarac, Dražen Zečić, Vlado Kalember, Tonči Huljić i Nenad Ninčević što isto tako ne treba značiti da neću uzeti pjesmu nepoznatog autora ako mi se svidi. Krećem sada i s probama s bandom za nastupe. To je nešto što sam već odavno trebala napraviti, ali Bogu hvala na lijenosti", kazala nam je Dalmatinka kojoj jako nedostaje ekipa iz Magazina. Također, otkrila nam je Ivana, Andrea Šušnjara, po njezinom mišljenju idealan je odabir za novu pjevačicu Magazina, njezinu nasljednicu.


"Za Andreu uvijek kažem da je rođenjem predodređena za Magazin: plava, smišna, lijepa i s magazinskim prizvukom u glasu", priznaje nam pjevačica koja se isto tako slaže i s mišljenjem mnogih, da je odskakala od dotadašnjih pjevačica popularne splitske grupe. "Čovjek bi morao biti gluh da to ne primijeti. Magazin je sa mnom dobio novi zvuk jer sam drugačiji vokal. Nekome se sviđalo, nekome ne, ali za mene je bitno da sam to iskoristila na najbolji mogući način, odnosno da sam puno toga naučila, vidjela, probala i dobila sigurnost u sebe. Sada idem svojim putem i radim ono što želim s puno više truda, ali i jednim posebnim guštom", rekla nam je Šibenčanka koja je jučer navršila 33. godine.

"Što se djece tiče sigurno će mi trčkarati oko nogu, ali ne još"

"Još uvijek nisam proslavila rođendan, čekam vikend, ali sam definitivno nazdravila s dečkom jer nam je na isti dan i godišnjica veze", rekla nam je Ivana koja je već četiri godine u vezi sa sedam godina mlađim Elvirom Hasanhodžićem. Ipak, kako nam je otkrila, još uvijek ne planira izgovoriti sudbonosno "da". "Zasad stvari stoje na istom mjestu kao i prije i godinu dana kada sam rekla da još ne planiram vjenčanje. Vjerujem u ljubav, zaljubljenost i emocije, ali ne i u papir. Što se djece tiče sigurno će mi trčkarati oko nogu, ali ne još", priznala nam je lijepa Ivana koja se nedavno vratila s ljetovanja gdje je, baš poput prave Dalmatinke - "ljenčarila".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.