Zaručnica Jeffa Bezosa otkrila njihov jutarnji ritual: "On je čudovište u teretani"

Foto: EPA

Zaručnica osnivača Amazona i milijardera Jeffa Bezosa Lauren Sanchez pričala je o njihovom zajedničkom životu te je otkrila za People koja je njihova jutarnja rutina.

Istaknula je da imaju previše obveza, ali da i pokraj toga pokušavaju "živjeti normalnim životom". "Ujutro skuhamo kavu i to je čaroban trenutak u kojem samo mi razgovaramo", ispričala je Lauren te dodala da kavu kuha onaj koji se prvi probudi. Otkrila je i da izbjegavaju provjeravati mobitele čim se probude. "Jeff je uveo to pravilo. Pokušavamo jutra provesti sami, samo nas dvoje, bez drugih ljudi", ispričala je.

Rekla je i da zajedno idu na trening i vježbaju kad god im to vrijeme dopusti. Lauren je nazvala Jeffa "čudovištem u teretani".

"Naši su životi prilično normalni"

"Naši su životi prilično normalni, iako to ne misle ljudi oko nas. Svakodnevni život nam se uglavnom vrti oko brige za djecu, kao i kod ostalih roditelja", rekla je za Vogue prošle godine.

Inače, Bezos ima četvero djece s bivšom suprugom MacKenzie Scott, dok Lauren ima dvoje djece s bivšim suprugom Patrickom Whitesellom i sina s bivšim partnerom Tonyjem Gonzalezom. "Svi se jako dobro slažemo", otkrila je tada.

Nedavno je Lauren progovorila o disleksiji

Podsjećamo, nedavno se Lauren rasplakala dok je gostovala u emisiji Good Morning America. Naime, prisjetila se teških situacija kroz koje je prolazila u školi i trenutka kad joj je profesorica pomogla riješiti svoj veliki problem.

Otkrila je da ima disleksiju, ali da to nije znala i da se zbog toga u školi osjećala "glupom". Objasnila je da ju je jedna profesorica poslala na testiranje za disleksiju i tako joj pomogla. "Od lošeg učenika sam došla do Sveučilišta Južne Kalifornije i postala novinarka", ispričala je Lauren.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.