Zašto Andrew Tate i Elon Musk neprestano spominju Matrix?

Screenshot/Foto: Twitter/EPA

NAKON što su mu blokirali gotovo sve profile na društvenim mrežama kontroverznog influencera Andrewa Tatea spasio je Elon Musk odblokiravši njegov profil na Twitteru.

Agenti Matrixa

"MATRIX je poslao svoje agente", tvitao je Andrew Tate nakon što ga je uhitila rumunjska policija, koja ga je locirala zahvaljujući njegovoj online prepisci s Gretom Thunberg i kutiji pizze.

Tate je danas na Twitteru objavio novu referencu na film napisavši "Matrix će ti reći samo ono što Matrix želi da vjeruješ" kao odgovor na Muskov tvit, koji je, pogađate, referenca na film.

Bijeg iz Matrixa

Musk je nedavno objavio ilustraciju koja prikazuje Keanua Reevesa uz citat: "Jedini način da pobjegnete iz Matrixa je da zaboravite sve što su vas naučili i ponovno izgradite svoj kompletni sustav vjerovanja koji se temelji na kritičkoj prosudbi i analizi."

Sprdnja na Twitteru

Tviteraši se s pravom pitaju čemu toliko referenci na Matrix, a našlo se i zanimljivih odgovora. Jedan je tviteraš upitao Muska je li ga probao ugasiti i ponovno upaliti, a drugi mu je napisao originalnu molbu za posao: "Što ako ti kažem da me trebaš u Twitteru?"

Podsjetimo, osim Tateovog nemilosrdnog navlačenja referenci na film, Musk je također u prošlosti objavljivao slične stvari. Prije dvije godine napisao je "uzmite crvenu pilulu" uz emotikon ruže.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.