Zašto je Jennifer Lopez bila uhićena dok je bila u vezi s P. Diddyjem?

Foto: Shutterstock

Nakon nedavnog uhićenja repera Seana Diddyja Combsa sve poznate osobe koje su bile u bilo kakvom odnosu s njim sada su se našle na meti kritika. Jedna od njih je i Jennifer Lopez. Naime, ona i poznati reper bili su u vezi između 1999. i 2001. godine, a jednom je prilikom Jennifer uhićena s njim nakon pucnjave u New Yorku.

>>Uhićen P. Diddy

Započeli su vezu 1999. godine

Jennifer Lopez bila je jedna od mnogih zvijezda kojima je Sean Combs bio mentor tijekom kasnih 90-ih i početkom 2000-ih godina. Svoju vezu započeli su 1999., a prekinuli su 2001. godine. Pjevačica i glumica posljednjih nekoliko godina imala je samo dobre riječi za P. Diddyja. U intervjuu za Access Hollywood 2014. rekla je da joj je on "dao smjernice i naučio je puno stvari" te da "još uvijek postoji toliko međusobnog poštovanja i divljenja" između njih. 

USA Today pisao je da su ti njezini komentari bili potaknuti viješću da je Diddy proglasio Jennifer Lopez pobjednicom rata za "najbolju guzu" (druga kandidatkinja bila je Kim Kardashian ). 

Nakon prekida 2001. priznala da ju je prevario

Ipak, nakon njihovog razlaza Lopez nije imala tako lijepe riječi za njega. 2003. godine u intervjuu za magazin Vibe potvrdila je da su prekinuli jer ju je P. Diddy prevario. "Bio je to prvi put da sam bila s nekim tko nije vjeran", rekla je tada i dodala: "Bila sam u toj vezi s njim u kojoj sam stalno plakala, ludila i poludjela, stvarno mi je cijeli život bio vrtlog."

Kako je izvijestio Forbes, u Lopezinom dokumentarcu iz 2024. The Greatest Love Story Never Told uspoređivala je svoju vezu s Benom Affleckom s prijašnjim vezama u kojima je bila te je rekla da se susrela s "nasilnim postupanjem i s nekoliko drugih neugodnih stvari", no nije precizirala na koga se to odnosi. 

J.Lo i Diddy 1999. uhićeni nakon pucnjave

1999. tada 31-godišnji P. Diddy uhićen je nakon pucnjave u jednom noćnom klubu u New Yorku. U to vrijeme Combs je bio u društvu svog tjelohranitelja Anthonyja Wolfa, repera Jamala Shynea Barrowsa i tada 30-godišnje djevojke Jennifer Lopez. 

Prema pisanju Forbesa, incident je započeo neslaganjem i svađom, a završio pucnjavom u kojoj su ozlijeđene tri osobe. Sean Combs i Jamal Shyne Barrows suočili su se s višestrukim optužbama, a Diddyjeve su odbačene. No najteže ozlijeđena osoba Natania Reuben inzistirala je na tome da joj je Diddy pucao u lice.

>>Žena koja tvrdi da ju je Diddy upucao u lice o reperovom uhićenju: Najbolji dan ikad

Bježali su s mjesta događaja

Natania Reuben rekla je za News Nation da je voljna da "liječnik ukloni dio metka od 9 mm u licu kako bi ga mogli koristiti kao dokaz". Reuben je 2008. podnijela tužbu od 130 milijuna dolara protiv Combsa, koja je izvansudski završena u lipnju 2011. Reuben je tvrdila da ju je reper upucao u lice. "Gledala sam ga", rekla je za The Daily Beast i dodala: "Vidjela sam ga vlastitim očima." Nakon Diddyjevog uhićenja rekla je da je to "najbolji dan ikad".

Poslije pucnjave u klubu Combs je napustio mjesto događaja s Jennifer Lopez i Jonesom, a zatim su sudjelovali u potjeri jer su bježali od policije. Kad su ih zaustavili, policija je u automobilu pronašla ukradeni pištolj. I reper i Lopez tada su uhićeni i, kako je izvijestio The Guardian, prvotno optuženi za kriminalno posjedovanje ukradene imovine.

Optužbe protiv Jennifer su odbačene

Optužbe protiv Jennifer odbačene su preko noći, ali su Sean Combs i Jamal Barrow išli na suđenje. Diddy se suočio s dodatnim optužbama za podmićivanje - navodno je ponudio vozaču automobila 50 tisuća dolara da kaže da je pištolj njegov.

Diddy je bio oslobođen optužbi. Njegov 21-godišnji suoptuženik Jamal Shyne Barrow optužen je za pet kaznenih djela, uključujući napad prvog stupnja, nesmotreno ugrožavanje i ilegalno posjedovanje oružja. Barrow je oslobođen optužbi za pokušaj ubojstva, ali je odslužio deset godina za navedene optužbe, navodi The New York Times. Nitko nikad nije optužen i proglašen krivim za pucnjavu koja se te noći dogodila. 

Progovorila je o pucnjavi 2000. godine

Jennifer Lopez rijetko je govorila o pucnjavi, no 2000. godine ipak je progovorila o tome u intervjuu za britanski ELLE. Rekla je da je "to bila potpuna noćna mora". "Apsolutno nisam imala pojma što se događa. Nitko nije", kratko je objasnila. 

Iako se mnogi nadaju i čekaju da se Jennifer Lopez oglasi povodom uhićenja svog bivšeg dečka Diddyja, ona to još nije učinila. 

Ostat će u pritvoru do suđenja

Podsjećamo, repera su uhitili savezni agenti u New Yorku i optužili ga po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje koristeći se prijetnjama i nasiljem.

Ostat će u pritvoru nakon što je sudac odbio njegovo puštanje uz jamčevinu, a suočit će se s optužbama za trgovinu ljudima u seksualne svrhe i pranje novca uz brojne druge optužbe utemeljene na događajima od 2009. nadalje. Combs se izjasnio kao nevin po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja.

>>14 stranica horora. Za što se sve tereti Diddyja

Njegovi tulumi prozvani su zloglasnima

Nakon njegovog uhićenja njegovi "bijeli partyji" koje je organizirao od 1998. do 2009. godine privukli su mnogo pozornosti.

Na tim zabavama bilo je polugolih žena, žena u kostimima anđela koje su dijelile pića gostima... Tom Swoope, bivši insajder glazbene industrije, ispričao je kako je sve to izgledalo. Kad bi krenula "prava" zabava, Tom kaže da su muški i ženski gosti bili seksualno ponižavani kako bi dobili diskografske poslove ili novac. Tko je sve od poznatih posjećivao te zabave, možete pročitati ovdje.

Uz "bijele zabave", organizirao je i "freak-offove". Optužnica tvrdi da je Combs tijekom freak-offova "organizirao i režirao složene i producirane seksualne predstave tijekom kojih je masturbirao te ih snimao". Freak-offovi su se odvijali redovito.

>> Tužitelji detaljno opisali kako su izgledali Diddyjevi freak-offovi

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.