Zbog jedne fotke na Instagramu fanovi misle da se Selena Gomez zaručila

Foto: Instagram

Selena Gomez potaknula je glasine da su se ona i njezin dečko Benny Blanco zaručili.

Pjevačica je nedavno objavila fotografiju na kojoj ona i Benny poziraju ispred ogledala u kupaonici. "Noćni izlazak", napisala je u opis objave, a na svoj prstenjak stavila je emotikon srca.

Fanovi su uvjereni da se ispod emotikona skriva prsten. "Skriva li zaručnički prsten?", "Ma ona se sigurno zaručila", "Sakrila je prst. Jesu li se zaručili?", nižu se komentari na društvenim mrežama.

Blanco u intervjuu otkrio da želi djecu sa Selenom

Inače, Blanco je nedavno otkrio da želi osnovati obitelj s Gomez. Gostovao je u The Howard Stern Showu, gdje je otkrio da je spreman podići svoju romansu sa Selenom na višu razinu te je priznao da "svaki dan razmišlja o tome da ima djecu sa slavnom pop pjevačicom".

"Želiš li imati djecu sa Selenom? Jesi li joj već rekao da želiš imati djecu?" pitao je 70-godišnji Stern. "To nam je uvijek tema razgovora, svaki dan", rekao je 36-godišnji Blanco. "To je moj sljedeći cilj. Imam puno nećaka, volim biti u društvu djece", dodao je.

Pjevačica je u prosincu 2023. potvrdila da je u vezi s Blancom šest mjeseci. Tada ga je nazvala "najboljom stvari koja joj se ikad dogodila" i izjavila da se prema njoj ponaša "bolje nego bilo koje ljudsko biće na ovom planetu". Par se poznaje godinama jer su surađivali s J. Balvinom i Tainyjem na pjesmi I Can’t Get Enough iz 2019.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.