Zbog jezivog otkrića u zidu kuće pozvala policiju, zapečatili joj dnevni boravak

Foto/Screenshot: Facebook

Lauren Jones je renovirala dnevni boravak svoje stare kuće u Yorkshireu, a u zidovima kamina pronašla je hrpu kostiju te svoje jezivo otkriće podijelila na Facebook stranici Our Old House (Naša stara kuća, op. a.). 

Objasnila je kako je pozvala policiju, koja je zapečatila dnevni boravak i proglasila ga mjestom zločina. Pokrenuta je istraga, a zabrinuta vlasnica objavila je fotografije kostiju i priznala da je nakon tog otkrića guglala kako izgledaju ljudske kosti kako bi pronašla eventualne sličnosti. 

"Dio vilice koji smo našli u zidu djeluje kao da pripada čovjeku", napisala je te upitala u grupi vjeruju li da kosti pripadaju nekoj osobi, a brojni korisnici umirili su je napisavši da kosti vjerojatno pripadaju nekoj životinji. 

 

Kosti nisu ljudske 

"Ostaje pitanje zašto je neko sakrio gomilu kostiju iza kamina. Baš čudno", zaključila je. Nakon što je istraga završena, Lauren se javila s dobrim vijestima. 

"Upravo su me zvali iz policije. Forenzičari su utvrdili da kosti definitivno nisu ljudske! Ali, ne mogu utvrditi čije su", objasnila je. 

"Ovo je potpuno luda priča. Sigurno ćete je prepričavati još dugo vremena", poručio joj je netko u grupi. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.