Zbog kritika Vučiću dobio otkaz i završio na baušteli. Sad ga gledate na Novoj TV

Foto: Instagram

Srpski glumac Ammar Mešić zvijezda je nove domaće serije U dobru i zlu koja se od ovog tjedna emitira na Novoj TV. Ammar u seriji glumi lik Kašmira, sina Veljka Sriće koji je godinama skrivao tajnu o tome da ima dvije obitelji. Ammar je regionalnoj publici postao poznat nakon što se saznalo da radi na baušteli.

Naime, godinama je glumio u seriji Igra sudbine, ali je dobio otkaz nakon što je otvoreno kritizirao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i podržavao prosvjede Srbija protiv nasilja. Nakon toga se preselio u Beč i radio u građevini. Mešić je na društvenim mrežama često objavljivao fotografije s radnog mjesta u Beču. Dobivao je brojne poruke podrške. 

"Tko radi, ne boji se gladi"

"Hoću reći svima vama da, koliko god vas ušutkivali, tražili od vas moguće i nemoguće, na vama, i samo na vama su odluke. Tko radi, ne boji se gladi. Vjerujem da je ovo samo epizoda u mom životu iz koje ću naučiti i iz koje učim dosta toga, ali sam najsretniji kad uvečer legnem miran i zadovoljan jer znam da nikome ne dugujem, da su mi odluke ispravne, da nikoga nisam ponizio, uvrijedio...", napisao je ranije na X-u. 

Za srpske medije tada je otkrio da mu je cilj bio zaraditi novac kako bi renovirao kuću u kojoj žive njegovi roditelji. Ipak, sada se vratio glumi zahvaljujući novoj domaćoj seriji.

"Osjećao sam se kao kod kuće"

"Uvijek sam skeptičan, samokritičan… Ali, nakon što sam pogledao prvu epizodu, prije par dana, mogu reći da imamo odličnu seriju. Ovu priliku koristim da se zahvalim, prije svega, cjelokupnoj glumačkoj ekipi koji su me s osmijehom dočekali i pomogli da se osjećam kao kod kuće. Hvala vam od srca! Želim se i zahvaliti producentima Nove TV koji su mi pružili priliku i vjerovali u mene. Hvala ljudima iza kamere, kostimu, šminci, scenaristima i svima, svima, baš svima. A vama, publiko, kažem da ćete uživati u novoj seriji koja garantira kvalitetu i odličnu priču", napisao je prije početka emitiranja.

Više o seriji U dobru i zlu možete pročitati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.