Zdravko Čolić najavio drugi koncert u Rijeci

Foto: Press

Sve ulaznice za koncert Zdravka Čolića u Rijeci 29. studenog su rasprodane. Zbog velikog interesa publike, još jedan koncert najavljen je i za sutradan, 30. studenog. Tako će Čolić u Dvorani mladosti izaći dvije večeri zaredom.

"Riječane, ali i sve njihove goste, Čolić će, kao i do sada u gradovima u kojima je nastupao više večeri zaredom, obje večeri počastiti jednako moćnom interpretacijom pjesama, kao i svojom nenadmašnom i nepresušnom energijom", stoji u priopćenju.

Ovaj koncert prilika je i starijim i mlađim generacijama da taj dan uživaju u nekim od najljepših i najvećih pjesama otpjevanih na ovim prostorima, poput  Ti si mi u krvi, Produži dalje, Gori vatra, Pusti, pusti modu, Čija je ono zvijezda...

Olujno nevrijeme pokvarilo je planove

Nedavno je Zdravko nastupao u Tesliću prvi put u karijeri, no olujno nevrijeme prekinulo je koncert. 73-godišnji glazbenik započeo je koncert na stadionu Proleter - Radolinka, no prekinut je nakon samo sat vremena, piše Klix. Stadion je bio pun, a obožavatelji su se unatoč nevremenu dobro provodili. Međutim, organizatori su odlučili prekinuti koncert zbog grmljavine i munja. Nekoliko tisuća posjetitelja potom je ubrzo napustilo stadion.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.