Žena koja tvrdi da ju je Diddy upucao u lice o reperovom uhićenju: Najbolji dan ikad

Foto: NewsNation/EPA

Natania Reuben, žena koja tvrdi da ju je Sean "Diddy" Combs upucao u lice 1999. godine, oglasila se nakon reperovog uhićenja. 

"Vijest mi je prenijela kći Nirvana. Rekla mi je: 'Mama, pogodi tko je u zatvoru.' Pitala sam je li u pitanju netko iz grada, netko koga znamo. Ona mi je potom rekla da je riječ o nekom većem", ispričala je Natania za Daily Beast. Ubrzo je shvatila da se radi o Diddyju, pa je, kaže, radosno uzviknula: "Hvala ti, milostivi Bože. Jedan od najboljih dana ikad."

Što se točno dogodilo s Natanijom?

U prosincu 1999. godine Natania je bila u jednom noćnom klubu na Manhattanu sa svojom prijateljicom. U taj klub je iste večeri došao Diddy sa svojom tadašnjom djevojkom Jennifer Lopez. S njima su bili reperov tjelohranitelj Anthony i reper Jamal Shyne Barrow. U jednom trenutku Diddy se posvađao s jednim dilerom i počela je pucnjava. Natania je bila pogođena između očiju metkom sa šupljim vrhom.

I danas tvrdi da je okidač povukao Diddy. "Gledala sam ga, vidjela sam to svojim očima", rekla je. Diddy je s ekipom potom pobjegao iz kluba, ali ih je uhvatila policija. Natania je naposljetku svjedočila na suđenju, no Diddy je bio oslobođen. Naime, kirurzi nisu mogli sigurno ukloniti ostatke metka iz njenog lica kako bi dokazali da se podudaraju s oružjem koje je pronađeno kod Diddyja. Na kraju je njegov kolega Barrow osuđen na 10 godina zatvora. 

Diddy ostaje u pritvoru

Podsjećamo, repera su uhitili savezni agenti u New Yorku u ponedjeljak navečer i optužili ga u otpečaćenoj kaznenoj optužnici po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje koristeći se prijetnjama i nasiljem.

Ostat će u pritvoru nakon što je sudac odbio njegovo puštanje uz jamčevinu, a suočit će se s optužbama za trgovinu ljudima u seksualne svrhe i pranje novca uz brojne druge optužbe utemeljene na događajima od 2009. nadalje.

Combs se izjasnio kao nevin po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.