Žena milijunaša otkrila koliko novca troši u tjednu, ljudi pišu: "San snova"

Foto: Instagram

23-godišnja Linda Andrade objavila je video u kojem je ispričala koliko novca troši. Poduzetnica i žena milijunaša koja živi u Dubaiju tvrdi da je prošlog tjedna potrošila više od 7000 dolara na slatkiše, više od 350.000 dolara na dizajnerske komade, 200.000 dolara na nakit...

No to nije sve. U videu je otkrila da je potrošila gotovo 230.000 dolara na večere i koktele. Za prošli tjedan je, kaže, imala na raspolaganju 1.411.008 dolara. 

@lionlindaa Wells fargo loves me #money #howmuchispendinaday #millionaire ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

Lindin video izazvao je puno komentara.

"Ovo je san snova",  "A ja plačem kad potrošim 10 dolara u McDonald'su", pisali su neki, dok drugi smatraju da se Linda "razbacuje novcem".

"Koja je svrha ove objave? Možeš bacati novac? Wow", "Pomislite li ikada na radnike u Dubaiju koji zarađuju oko 400 eura mjesečno i žive samo od riže?" neki su od komentara ispod videa.

Inače, Linda je jako popularna na društvenim mrežama.  Na Instagramu je prati više od 220.000 ljudi, a na TikToku ima 795.000 pratitelja. Udana je za bogataša, ali i sama zarađuje mnogo. U opisima profila na društvenim mrežama piše joj da je domaćica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.