Žena opsjednuta britanskim princem upala na njegovo imanje, preveslala i zaštitare

Foto: EPA

ŠPANJOLKA je uspjela preveslati zaštitare princa Andrewa i ušla je u njegovu službenu rezidenciju, piše The Sun. Žena čiji se identitet krije od javnosti navodno je opsjednuta princem te je osoblju rekla da je došla tamo zbog spoja s Andrewom. 

Kako se navodi u policijskom izvještaju, lutala je po njegovom imanju 20 minuta dok je i sam princ bio tamo. Bila je toliko uvjerljiva s pričom da dolazi na spoj s princem da su joj zaštitari platili taksi. 

"Bila je vrlo samopouzdana i šetala je okolo kao da je vlasnica imanja. Bila je u poprilično glamuroznom izdanju i zaštitari su je prihvatili. Nisu imali pojma da je ta žena potpuno nepoznata princu Andrewu i da nema nikakve veze s njim", rekao je izvor za The Sun. 

No sama se odala da zapravo nije na spoju kada je započela razgovor s članom osoblja kako bi pokušala doznati gdje se nalazi princ Andrew. Nakon što ju je osoblje zaustavilo, na imanje je došla i policija. 

"Osoblje je pozvalo osiguranje i zadržali su ženu u predvorju. Tada je pozvana policija te su je na licu mjesta uhitili i pretresli. Po svemu sudeći, žena je u torbici imala kartu kraljevske lože i drugih kraljevskih rezidencija, uključujući i Buckinghamsku palaču. Pronađen je i privjesak za ključeve u obliku mačke na kojemu su bili šiljci i mogao se koristiti u samoobrani. To potencijalno oružje izazvalo je zabrinutost kod policije", dodao je izvor. 

Dolazak Španjolke okarakteriziran je kao veliko narušavanje sigurnosti princa Andrewa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.