Žena se šokirala gledajući Netflixov dokumentarac: "Trebala bih otići na policiju"

Američka tiktokerica Kelly Dirck šokirala se dok je gledala Netflixov dokumentarac o istinitom zločinu Into the Fire: The Lost Daughter. Ova serija iz dva dijela prati ženu Cathy koja saznaje kako je kći Aundria koju je dala na posvajanje nestala iz njezine obiteljske kuće 1989. i njezinu očajničku potragu da sazna što se stvarno dogodilo nakon što je otkrila slučaj 2010. godine. 

U dokumentarcu se otkrivaju razni i zastrašujući detalji iz noći u kojoj je Aundria nestala, a u jednom trenutku na ekranu se prikazuje prekrivač djevojčice s kojeg je policija uzimala DNA. Upravo to je uplašilo tiktokericu. Naime, prikazani prekrivač izgledao je isto kao onaj s kojim je Kelly bila prekrivena dok je gledala seriju. 

Dezen je potpuno isti

"Smatram da bih trebala otići na policiju jer mislim da im nedostaje jedan dio dokaza", započela je ona svoj video. Tada je usporedila prekrivače te se jasno vidi da je dezen potpuno isti. 

@kelly_dirck Please tell me this was a common print back in the 1980s??? 😭😭😭 also fully reccomend watching Into The Fire on @Netflix - this was not the only twist that had me completely mindblown #intothefire #netflix #truecrime ♬ original sound - Kelly Dirck

Pustila je i isječak iz serije u kojem inspektor govori: "Postojala su dva uzorka sjemene tekućine na prekrivaču koje je prijestupnik ostavio. Prekrivač je poslan u državni laboratorij na DNA testiranje." U jednom trenutku u seriji pokazuju i drugu stranu prekrivača, a zatim ju i ona okreće i pokazuje da su iste. "Ovo sam kupila u trgovini rabljenom robom", rekla je Kelly zbunjeno. 

"Molim vas, recite mi da je to bio uobičajeni dezen 1980-ih", napisala je u opisu videa. "Ovo je smiješno i zabrinjavajuće u isto vrijeme", "Ja bih ga se riješila odmah", nizali su se komentari njezinih pratitelja. "Moja mama mi je poklonila isti takav prekrivač 1989. godine. Vrištao sam kada sam ga ugledao u seriji", napisao je netko. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.