Žena se spustila niz rasvjetni stup visok 8 metara, ljudi zgroženi: "Izgleda bolno"

Screenshot: TikTok

Flora Labedens iz Londona zaprepastila je TikTok svojim spuštanjem sa zgrade niz izuzetno visok rasvjetni stup, a sve kako bi prevladala strah od visine. Inače, ova 27-godišnja djevojka je velika zaljubljenica u parkour te je za Newsweek otkrila: "Među parkour zajednicom postalo je popularno isprobavati klizanje niz stupove. To je dobar način da se suočimo s visinom bez potrebe da se izlažemo udarcima ili skakanju."

"Klizanje po stupovima omogućava nam da uživamo u uzbuđenju koje donosi visina, a istovremeno smanjujemo rizik od povreda koje mogu nastati pri skakanju ili padovima", ispričala je također Flora. 

Što je parkour?

Parkour je prirodna metoda razvijanja ljudskog tijela kako bi bilo sposobno kretati se što brže, sigurnije i efikasnije kroz okolinu. To je vještina kretanja koju čovjek koristi da bi najučinkovitije, najbrže i sigurno stigao od točke A do točke B.

"Ranije sam se spuštala po nižim stupovima, znala sam da je to sigurno uz pravu tehniku. Trebala sam samo nadići mentalni strah od visine i jednostavno krenuti u to", otkrila je tiktokerica koja se odlučila spustiti niz rasvjetni stup visok oko 8 metara. "Brzi put prema dolje", napisala je u opisu videa koji je skupio više od 4.8 milijuna pregleda i skoro 618 tisuća lajkova.  

Njezini pratitelji nisu bili oduševljeni njezinim pothvatom, a najviše su joj zamjerili što se spuštala bez rukavica na rukama. "Radiš ovo bez rukavica? Bojim se i pomisliti što bi se sve moglo dogoditi", "Ovo izgleda bolno za dlanove", "Nemoj nam reći da nisi dobila opekotine od trenja", nizali su se komentari. 

"Ja sam često ovo radio kao tinejdžer kada sam se iskradao u izlaske", našalio se jedan njezin pratitelj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.