Ženu koja čisti grobove prate 2 milijuna ljudi na TikToku, mnogi je kritiziraju

Screenshot: TikTok

Djevojka koja se na internetu služi samo nadimkom Clean Girl proslavila se videima na kojima - čisti grobove. Na TikToku je prati više od 2.2 milijuna ljudi, a na YouTubeu ima preko 5.4 milijuna pretplatnika. 

Djevojka osim groblja čisti i plaže, odjevne predmete, prostorije u kućama, ali najgledaniji su videi s groblja. Jedan takav na YouTubeu ima nevjerojatna 124 milijuna pregleda.

Osim što čisti grob, čita i tko je tamo pokopan te pretražuje na internetu o tim osobama ako postoje kakve dostupne informacije, pa onda to prenosi u svom videu. Video koji je objavila prije tjedan dana skupio je više od 100 milijuna pregleda.

@_the_clean_girl

I Cleaned a Random Grave!

♬ original sound - The Clean Girl

Mišljenja pratitelja su podijeljena

Iako joj videi broje milijunske preglede i neki smatraju da čini dobro djelo, Clean Girl naišla je na kritike jer je bez pitanja čistila tuđe, zapuštene grobove i to snimala. 

"Nije u redu čistiti grob bez dopuštenja obitelji", "Odlazi s groblja", "Da to stvarno radiš u dobre svrhe, ne bi o tome objavljivala na društvenim mrežama da dobiješ popularnost", "Je li ovo legalno?", "Nemaš poštovanja", "Bar im cvijeća ne diraj", neki su od komentara.

@_the_clean_girl

I Cleaned an Abandoned Grave at Night

♬ original sound - The Clean Girl

Jednom je prilikom rekla da čisti grobove jer "svatko zaslužuje lijepo mjesto za počivanje". 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.