"Zgodni" dečki su out. Ovo su novi it frajeri

Foto: EPA/Profimedia

Vjerovali ili ne - trendovi se mijenjaju čak i kada su u pitanju zgodni frajeri. Generacija Z podivljala je za celebovima s "neobičnim karakteristikama", uključujući Barryja Keoghana, Kierana Culkina i Jeremyja Allena Whitea.

Kako je sve počelo?

Sigurno ste posljednjih mjeseci vidjeli reklamu o kojoj je cijeli svijet pričao - Jeremy Allen White bio je model u kampanji Calvina Kleina za donje rublje i internet je poludio zbog njegovog izgleda. To je bio odmak od standardnih modela za taj brend, kao što su Justin Bieber i Jamie Dornan. 

 

Osim što su brendovi počeli unajmljivati nestandardne muške modele, velik doprinos ovome trendu imao je i Zendayin najnoviji filmski hit Challengers. U tom su filmu gledatelji vidjeli Mikea Faista i Josha O'Connora u sasvim novom, seksi svjetlu. Mike i Josh hvaljeni su zbog svog nekonvencionalno zgodnog izgleda i prodornih pogleda. 

S druge strane, Sabrina Carpenter, jedna od najvećih pop senzacija trenutno u svijetu, otkrila je da je u vezi s Barryjem Keoghanom, koji je ponašanjem prema njoj otkrio svoju drugu, dosad neviđenu emotivnu stranu. Slično je i sa zvijezdom Successiona Kieranom Culkinom, kojemu su se divili zbog njegove ljubavi prema supruzi Jazz Charlton i simpatičnog smisla za humor. 

Dakle, u čemu je caka?

Najnoviji trend odnosi se na to da dečki koje ranije mnogi ne bi pogledali, sada mame uzdahe brojnih obožavatelja i obožavateljica. A sve to zbog njihovog "zločestog" izgleda. Oni imaju nekonvencionalno privlačne crte lica, uglavnom razbarušenu kosu, a mišići uglavnom nisu nešto zbog čega će se ljudi za njima okretati. 

Izgled nije jedino što se kod ovih frajera cijeni. Bitno je i ono što je ispod površine. Mnogi ove muškarce poštuju zbog njihove ljubavi, odanosti i privrženosti, za koju na prvi pogled ne bi rekli da je tako izražena. Dakle, opasan izgled spojen s dobrotom i ljubavi danas je nešto što mnogi gledaju kod muškaraca. 

Elite Daily naveo je devet frajera koji imaju ove karakteristike. Koji od njih vam je top?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.