Zgodni Indijac zaludio gledatelj(ic)e Netflixa. Evo tko je on

Foto: Press

Ishaan Khatter (28), mladi indijski glumac, privukao je pozornost ulogom Shootera u Netflixovoj hit seriji The Perfect Couple. Ishaan, dosad ponajviše poznat indijskoj publici, ovim je filmom napravio korak prema Hollywoodu. Ovu ulogu smatra prekretnicom u svojoj karijeri iako je ranije igrao i u nekim BBC-jevim projektima.

"Biti dio ove produkcije otvorilo mi je nove perspektive u glumi. Uloga je zahtjevna i izazovna, a rad s internacionalnom ekipom bio je neprocjenjiv", rekao je tijekom najave serije. 

"Ovo je tek početak. Nadam se da će moja uloga u The Perfect Couple otvoriti vrata drugim projektima na međunarodnoj sceni. Volio bih raditi na filmovima i serijama koje izazivaju publiku i donose nove priče", dodao je za The Variety.

"Da, objektivizirali su me"

Ishaan je vrlo brzo privukao pažnju šire javnosti te ga već prozivaju jednim od najzgodnijih glumaca mlade generacije. "Ok, zaljubila sam se u ovog tipa", "Seriju gledam samo zbog njega", samo su neke od reakcija na društvenim mrežama na lik koji igra.

Za BBC je otkrio da je na castingu za ulogu Shootera (koji u seriji glumi Indijca) bio "etnički agnostičan", odnosno da su u obzir uzeti glumci raznog etničkog podrijetla. Za lik priznaje da je bio "objektiviziran".

"Bio je to rijedak slučaj da lika iz južne Azije portretiraju kao poželjnog i atraktivnog. Da, bio sam objektiviziran. Lik je upravo zbog toga bio jedinstven i privlačan gledateljima. Rekao bih čak da je ovo bila povijesna uloga u tom smislu", objasnio je.

"Publika bi zbog Shootera mogla početi gledati indijske glumce u drugom svjetlu. Svjestan sam važnosti pozicije u kojoj predstavljaš cijelu skupinu. Sretan sam što sam imao priliku to napraviti kroz ovaj lik i nadam se da sam napravio pomak za sve ostale", dodao je.

Na Instagramu ga trenutno prati skoro dva milijuna ljudi. Svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, no u rujnu je otkrio da nije single. "Bio sam u vezi s nekim tko nije toliko javno prisutan kao ja, pa sam svjestan kako to utječe na žene s kojima budem u vezi. Zato ne želim govoriti o tome", rekao je.

Ipak, indijski mediji objavili su da se radi o manekenki Chandni Bainz. Par se tek u nekoliko navrata moglo vidjeti zajedno u javnosti.

Karijeru započeo u Bollywoodu

Prije nego što je ušao u Hollywood, Ishaan Khatter stekao je prepoznatljivost u Bollywoodu zahvaljujući ulozi u romantičnoj drami Dhadak iz 2018.. Njegov talent primijećen je i u filmu Beyond the Clouds, gdje je surađivao s priznatim indijskim redateljem Majidom Majidijem. 

"U Bollywoodu sam imao priliku raditi s nevjerojatnim ljudima i biti dio raznih žanrova. No dolazak u Hollywood i rad na filmu The Perfect Couple zahtijevali su drugačiji mentalni pristup, što mi je omogućilo da proširim svoje granice kao glumac", rekao je.

Ishaan dolazi iz poznate bolivudske obitelji – otac mu je Rajesh Khattar, glumac i scenarist, a polubrat mu je Shahid Kapoor, još jedan popularni indijski glumac. "Moja obitelj i ja dijelimo slične vrijednosti i podržavamo jedni druge u svakoj fazi života. Za mene je važno da zadržim povezanost s korijenima čak i kad radim daleko od kuće", otkrio je jednom prilikom.

Sve o seriji The Perfect Couple, koja se trenutno emitira na Netflixu, možete pronaći ovdje.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.