Živjela je u vili Hugha Hefnera, a sad spava u šatoru: "Bojim se zime, nemam obitelj"

Foto: Instagram

Bivša manekenka Louise Glover (41), koja je nekoć živjela u Playboyevoj vili i tulumarila s najvećim svjetskim zvijezdama, sada živi u šatoru. Iako je 2006. okrunjena Playboyevim modelom godine i živjela je na raskošnom imanju Hugha Hefnera u Los Angelesu, njezin život se potpuno okrenuo. 

Godine 2010. doživjela je srčani zastoj nakon ugradnje implantata u grudima, operirana je i provela je pet tjedana u bolnici. Sada živi u šatoru na farmi u ruralnom dijelu Engleske. Za The Sun kaže da se boji jer se bliži zima i hladno vrijeme.

"Nemam obitelj na koju bih se oslonila", kaže bivša manekenka. Ona je, naime, živjela u udomiteljskim obiteljima i domovima. 

"Pokušavam ostati optimistična i maksimalno iskoristiti situaciju, ali teško je. Moram se brzo izvući iz ovoga. Stvari se moraju promijeniti prije nego što dođe zima", rekla je.

Partijala se s brojnim celebovima

Glover se prvi put počela baviti manekenstvom u dobi od 20 godina i brzo je privukla međunarodnu pozornost. Zvali su je britanskom armen Electrom. 

"To je bilo najbolje vrijeme, kao neki drugi svijet. U to vrijeme nisam toliko razmišljala, a družila sam se s najvećim imenima", rekla je. Posjećivala je zabave na kojima su bili Leonardo DiCaprio, Matthew Perry i Paris Hilton. Ubrzo je uselila u Playboyevu vilu. 

"Imali smo divlje zabave", prisjeća se. Za Hefnera kaže da je uvijek bio ljubazan, kao i druge Playboyeve zečice. "Voljela sam sve druge modele, bili smo kao obitelj. Hugh mi se jako sviđao, bio je pravi džentlmen", rekla je. 

Propao joj posao nakon manekenstva

Kad se oporavila od srčanog zastoja, Louise se počela baviti fitnessom. "Počela sam trenirati i postala fitness i lifestyle model. Imala sam poslove s velikim brendovima. Nike me sponzorirao", rekla je. Međutim, njezin posao osobnog trenera presušio je kada su se njeni troškovi života u Ujedinjenom Kraljevstvu povećali. Kaže da je jedva spajala kraj s krajem.

"Teško je sada kada sam starija, manekenstva više nema. Još uvijek radim nešto promotivnog posla, ali odbijam raditi bilo što pornografsko", rekla je. Kaže da ima previše samopoštovanja da bi radila kao striptizeta ili se pridružila OnlyFansu. Umjesto toga, pokušava pronaći nove klijente za fitness i pokušava izgraditi posao šetanja pasa. 

Osim šatora u kojem spava, Glover ima mali štednjak za kuhanje te dva termofora za grijanje. "Na neki način osjećam se smirenijom kada sam ovdje jer imam manje razloga za brigu. Bilo je zaista posebnih trenutaka. Prošle večeri sjedila sam i gledala zvijezde padalice, zamotana u vreću za spavanje. Moja sreća će se uskoro promijeniti", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.