"Život je prekratak": Tip pokušao uletjeti curi preko Linkedlna. Nije se proslavio

Screenshot: TikTok

U MORU aplikacija za upoznavanje, brojnih chatova i društvenih mreža jedan je mladi Casanova odlučio isprobati sreću preko Linkedlna.

Naime, tiktokerica Hannah Harmelin podijelila je video u kojem je ispričala kako je dobila neobičnu poruku na Linkedinu, od tipa koji se predstavio kao MBA student. Hannah je u videu podijelila screenshot njegove romantične poruke.

Romantična poruka

"Hej, Hannah, preskačem red u aplikaciji za dejtanje i dolazim ravno k tebi. Agresivan potez (znam, znam). Život je prekratak da ne pokušam doći do onog za što sam jako zainteresiran", napisao je.

@hannahharmelin #greenscreen dare i say the bar is restored above he🏒🏒 #lol #dating #linkedin #hinge #bumble #datingapps #date #2023 #men #guys ♬ Morning Train (Nine to Five) [Edit] - Sheena Easton

Poruku je završio formalnim pozdravom, pošto je ipak poslana na poslovnoj mreži: "Drago mi je da smo se povezali bez obzira na vašu otvorenost za susrete. Srdačan pozdrav."

Njezin video prikupio je više od 780 tisuća pregleda, a reakcije tiktokera su podijeljene. Neki smatraju da je riječ o kreativnom uletu, dok drugi pišu da je dečko fulao cijelu priču.

Podijeljene reakcije

"Trebao je napisati: 'S poštovanjem'", našalila se jedna tiktokerica, a druga je dodala kako je primijetila da je poruka poslana u noćnim satima pa je dečko možda "malo popio", dok je treća napisala: "Linkedln nije stranica za upoznavanje, nego za traženje posla."

"Ne znam, recite da sam luda, ali meni je ovo simpatično. Definitivno bih mu dala šansu", napisala je jedna tiktokerica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.