Zlatan Ibrahimović: Ako su ti golovi bolji od seksa, imaš problem

Screenshot: YouTube

Nogometaš Zlatan Ibrahimović čvrsto se drži svoje izjave da je seks bolji od zabijanja golova u utakmicama. Prošle godine gostovao je u emisiji Piersa Morgana, a voditelj ga je pitao je li on jedan od onih nogometaša koji govore da je zabijanje golova bolje od seksa. 

Zlatan je na to odgovorio: "Seks je bolji. Tko god misli suprotno, ima neki problem u krevetu."

"Tko ne misli tako, treba pomoć"

Da se nije predomislio u vezi te izjave dokazao je gostujući u emisiji Hot Ones gdje je jeo ljuta krilca i odgovarao na pitanja. Voditelj mu je ponovio njegovu raniju izjavu, a Ibrahimović je, kroz suze zbog ljutog umaka, rekao da se drži svojih riječi.

"Da, mora potražiti veliku pomoć. Ako su ti golovi bolji od seksa, onda imaš problem sa svojim seksualnim životom. Ništa nije bolje od seksa. Seks je bolji od golova, 100 posto. Kome nije tako, treba pomoć", rekao je Zlatan.

Emisija sa Zlatanom u jednom danu skupila je više od milijun pregleda.

U vezi je preko 20 godina

Nogometna zvijezda s partnericom Helenom Seger u vezi je od 2002. godine. Imaju dva sina, Maximiliana i Vincenta, ali nisu u braku. 

"Zaprosio sam je i rekla je ne. To je bilo prije nekoliko godina", rekao je Ibrahimović Piersu Morganu.

"Rekao sam joj: 'Poslije 20 godina, zaslužuješ biti u braku sa mnom.' Rekla je kako ne mora biti u braku sa mnom kako bi bila sa mnom. Ona je jaka, vrlo jaka", dodao je Zlatan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.