Znamo da ste se navukli na Sjene prošlosti. Što mislite, tko je žrtva?

Foto: Press

RTL-ove Sjene prošlosti mnogim su Hrvatima guilty pleasure, sudeći barem prema objavama na društvenim mrežama i forumima. Rugaju se glumi, scenariju, kadrovima, no u isto vrijeme vode rasprave o mogućim raspletima bizarne serije snimljene po uzoru na tursku sapunicu.

>>Okršaj serija. Jesu li vam gore Sjene prošlosti ili U dobru i zlu?

>>Ove jeseni će se biti teško odlučiti koju lošu domaću TV seriju gledati

Tko je žrtva?

Radnja prati živote četiri žene, Marte, Paule, Ane i Olge, koje su u srednjoj školi bile bliske prijateljice. Marta (Jelena Perčin) je kraljica kvarta, moćna i manipulativna. Napravit će sve što može da dobije ono što želi. I dalje se druži s Anom (Ana Maras Harmander) i Paulom (Dajana Čuljak), ali ih iskorištava.

Paula se trudi biti Martina kopija i uživa u tračevima i tuđoj nesreći, ali je emotivna. Anu svi pomalo podcjenjuju, ali je zapravo inteligentna. Olga (Marina Fernandez) je empatična i emotivna žena te uspješna ginekologinja. Međutim, u sebi već gotovo 20 godina nosi bol i ljutnju zbog nepravde koju su joj nanijele osobe za koje je mislila da su joj prijateljice.

Naime, njihovo prijateljstvo raspalo se kada su tri djevojke, predvođene Martom, smislile laž o Olgi, što je dovelo do javnog sramoćenja te izbacivanja Olge i njihovog učitelja književnosti Eduarda iz škole. Olga nije uspjela dokazati svoju nevinost i morala je napustiti predgrađe Zagreba.

Dvadeset godina kasnije putovi bivših prijateljica ponovno se isprepliću. Olga se suočava sa starim prijateljicama i budi se želja za osvetom, što pokreće niz neočekivanih događaja, uključujući i ubojstva.

Jedan od najvećih misterija serije je tko je žrtva i tko je ubojica. I da, da, znamo da je glupo, ali (pssst, nećemo nikom reći) - što vi mislite, tko je žrtva u seriji?

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.