Znate li što je po struci pjevač (31) koji će održati tri koncerta u Lisinskom?

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Mostarski glazbenik Adi Šoše, koji će uskoro održati tri koncerta u Lisinskom, stekao je popularnost kroz televizijske nastupe te brojne izvedbe uživo. Međutim, brojni njegovi obožavatelji vjerojatno ne znaju da je Adi diplomirani inženjer građevine koji se ipak okrenuo glazbi.

"Roditelji mi nisu bili najveća podrška u životu što se tiče glazbe. Vidjeli su me u nečem drugom. Ali kad sam napredovao i napravio nešto kvalitetno, onda su se i oni promijenili. Sad su mi vjerojatno najveća podrška koju mogu imati", ispričao je 31-godišnji Adi za IN magazin. Njegova majka svira harmoniku, otac gitaru, a sestra violinu.

Kaže da je ovog ljeta imao jako puno nastupa. "Ne znam točan broj, ali bilo je baš puno koncerata. Nekoliko tjedana mi je bilo baš teško, imao sam po pet svirki u tjednu, stalno neka putovanja, ali preživio sam", ispričao je Adi, koji je nedavno doživio prometnu nesreću.

"Malo mi je pala koncentracija. Bio je dug dan, neka snimanja, gužva... Nisam dobro procijenio koliko je širok kamion dok sam se htio prestrojiti u lijevu traku. Ja sam malo više stradao, ali to su doslovno male štete", objasnio je.

Tri koncerta u Lisinskom

Podsjećamo, Adi je objavio prvi album sa sjajnim izvedbama covera pop uspješnica, čiji je autor Amil Lojo, a potom je izdao i prvi vlastiti singl Nije lako biti ja, za koji se autorskoj ekipi pridružio i tekstopisac Armin Šaković. 

Uslijedila je objava istoimenog albuma na kojemu su neke od pjesama koje su već stekle veliku popularnost, kao što su Najljepši cvijet, Pusto ostrvo, Suvenir, Šteta, zar ne, Od jeseni do proljeća, Put do tebe i Ne dam te. Objavio je i duet s Tonyjem Cetinskim Sve ili ništa, a nedavno su objavljeni i singlovi Zrno nade, Zabranjena riječ, Ruža i Lele.

Prvi koncert u Lisinskom će održati 28. listopada ove godine, a druga dva 9. veljače i 18. ožujka 2025. godine. 

"Kad smo rasprodali prvi koncert u Lisinskom, nisam bio pretjerano iznenađen činjenicom da smo to napravili, nego brzinom kojom se to dogodilo jer nam je trebalo manje od tri dana. To mi je dalo samopouzdanja da možemo pokušati uraditi i reprizu, međutim, kad smo otvorili treći datum, to je i mene čak iznenadilo. To su brojevi kojima se mogu pohvaliti najveće zvijezde regije", rekao je nedavno Adi i zahvalio publici u Hrvatskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.